4 dana kasnije
10 dana kasnije
6 dana kasnije
16 dana kasnije
mjesec kasnije

Izgleda kao jebeno zabavno co-op iskustvo!

mjesec kasnije

Nabavio Bite Back Ediciju za 25 dolara, sada ostaje samo čekati 😃

Izlazi na game pass koji se uzme jeftinije, ne vidim zašto kupovati.

Sterlok Po toj logici mogu odmah skinuti Crack, zašto kupovati je? Želim ju imati u Steam library + dobio sam dobru ponudu za ediciju koju cijene 99€.

Znači igra na izlasku nema performance aka 60 fps-a mode na konzolama.

Top. Skip.

Ako imaš PS5 tak ti je svejedno, igra ne izlazi za Sony. Ak imaš PC onda biraš koji želiš FPS, rezoluciju, omjer ekrana itd. Ako imaš XBOX onda čekaš performance mod

6 dana kasnije

Bit će ovo gra ipo, baš daje jako dobre Destiny vibes

Arkane mi je jedan od najdražih developera i ozbiljno me vuče uzeti uzet Game Pass i odigrat ovo na PC-ju u utorak, ali koliko god se tjerao, ne sjeda mi. Naziru se tu specifični Arkaneovi elementi zbog kojih volim njihove igre, ali forsiranje multiplayera me totalno ubija. Evo čim Prayer spomene Arkane i Destiny u jednoj rečenici, totalno mi se više neda.

Vidjet ćemo prve recenzije, ali nadam se da to neće (p)ostat trend u budućnosti. Arkane je baš jedan od onih developera koje je šteta gurati u GaaS.

Gledao sam nekoliko videa (gotovo sve), i naglasili su da se može bez problema igrati SP. Iako sam mišljenja da će ovo tek u co-opu biti iskustvo kakvo bi trebalo biti. Ja jedva čekam, znam da će biti igrivo i zabavno jer kao što si rekao - to je Arkane. Sumnjam da će u komercijalnom smislu igra proći dobro jer njihove igre nisu nikada bile najprodavanije, a posebno se sad digla frka oko 30 FPS-a. Ovo i Benedict na Game Passu…ima se što igrati mjesecima. 😃

Igra je rađena prvenstveno kao coop FPS, tako da sumnjam da će SP iskustvo bit i približno dobro kao u Dishonoredu. Tamo sam volio stealth i taktičke elemente, a ovdje je većina toga podređena akciji. Vidit ćemo

Kako mi ovakve specifikacije idu na živce kad nema rezoluciju naznačenu.