Deadwalker Tko vam je kriv što kupujete PS Plus s očekivanjem da ćete dobiti super igre svaki mjesec. Ja jedino očekujem super kul ikonicu kraj avatara iz mjeseca u mjesec i eto, Sony nikada ne razočara.
greyback Nije tako loše, ali očekivao sam ipak malo bolju ponudu i da će se Sony isprsiti s obzirom na pad broja pretplatnika psplusa.
biver Zasto bi psovao, ako je ovo istina ponudi stvarno nista ne fali. Nije mi top do sada, ali definitivno nije losa.
HideooKoojima biver Ja čitam i ono ne vjerujem šta ljudi pišu znači dobijes Hitman 2 eh da dvica koja je odlična plus kuhanje ( dobro nije za sve ali siguran da dosta ljudi voli ovaj tip igre ) kao loša ponuda 🙄🙄🙄🙄 Šta bi trebalo biti da bude dobra ponuda mozda Ghost of T ???? Strava ljudi...
HideooKoojima Mene zanima koja igra treba doći na PS plus da ljudi budu zadovoljni ? Pa prije koji mjesec je bio FF 7 , pa nije realno svaki mjesec očekivati A++ igru ...
Brijac HideooKoojima Vjerojatno kad bi nove igre odmah dolazile na plus tipa Fall Guys kako je po izlasku odmah došao na PS+.
HideooKoojima Brijac 😛😛 Ja sam zadovoljan i imam pitanje htio bi uzeti sve DLC za Hitman 2 Jeli moguće to i kolika je cijena ako netko zna ?
Brijac 40$ za ekspanzije take store igre koja se nudi na PS+.. pfff. To mi je isto minus PS+ igara. Daju ti base igru i onda još moraš kupovati DLC-ove.
HideooKoojima Sorcerer @Brijac Puno mi je 40 $ za prošireni sadržaj .... Čekati cu neki dobar sale ....
metalacizsplita ps plus sam bio uzeo samo radi virtua fightera 5 us i nikada više jer nema smisla koliko vidim ?
Kikiller Treba reći kako Hitman 2 nema platinum trofej iako ima 118 trofeja sveukupno. Vrlo pametna odluka dev tima, svaka ćas
foggy Kikiller Svaka im ćas! Prestao sam uzimat PS+ igre koje nikad neću odigrati, ne vidim vise smisao da si punim Library bezveze.