Poserem im se na konzolu. Znali su sta ce bit, sta nisu mogli dovoljno primjeraka napravit da svi koji zele mogu doc do svoga, ili ne znam, napravit da se moze kupit samo na kakvom sajtu s logiranjem psn accounta starog bar 10 godina, sta ja znam. Nisu krivi ti preprodavaci, toga je uvik bilo za vise manje sve, kriv je jedino sony, krasna im je 30ta godisnjica, prije bi krepa nego uzeja taj edition nakon ovog sta vidim ova dva dana

Blitz

To se zove suvremeni marketing, hype, hype…nema više Limited Edicije ali ima obicni Pro po "nižoj" cijeni od Anniversary verzije…i tako se Pro nastavi dobro prodavati sa novom-cijenom™ te se tako lakše podigne cijena PS6 a raja prica o inflaciji😁

Ok je sve to skup, ko želi nek kupi a zašto radit ražanj kad je zec još u šumi. Što ako dođe opet neka nova korona preko noći i sjebe ekonomiju i tržište i zaustavi kolo te se neće isporučivati.

Ok dobit ćete nazad novce. Šta nije bolje onda pričekat da se stvari dogode i onda tek u akciju.

Neće nikud pobjeć PS5pro. Kao što nije ni PS5, doduše u počecima je bio ko suho zlato a sad ga ima na bacanje.

Ako netko traži PS5 Pro kupit na rate, ima na ekupi.hr. Kod njih je cijena 849e, ali uz kod BON60 padne na 789e i ide na 24 rate

@Flipper - ovo je kao stvoreno za tebe. Najbolja ponuda a da nije iz raketiranog Libanona.

Raziel

Ni ja neću letit s Pro modelom, iako već imam kupca za obični, zanimaju me nove igre a ne Remaster Remastera i patchevi starih igara, 2025. Ghost of Yotei i GTA VI i na kojem je upitan 60FPS 🤣🤣, hajde da najave još par kvalitetnih naslova a ovako…, imamo novu konzolu koja bolje vrti stare igre, komedija!

pravednik Mislim da na preordere nikad nedaju te popuste preko kartica

Zero ma Sube, ima Svijet Medija i na 36, ali čekam prvo najavu GTA V Pro remastera, pa ću onda eventualno razmisliti o kupnji.

4mal Mislim da uopće nije bilo moguće. Čim sam pročitao tvoj prvi post za SM odmah sam išao kupiti ali nije prošlo.

Nema veze. Kada izađe kupiti ću ako bude dostupno.

Hvala

StarFox_N To mi je info sa Bug-a, neki su uspjeli uzet prvi dan…

Every PS5 Pro Enhanced Game Confirmed

• Alan Wake 2

• Assassin’s Creed Shadows

• The Callisto Protocol

• The Crew Motorfest

• Demon’s Souls

• Dragon Age: The Veilguard

• Dragon’s Dogma 2

• Dynasty Warriors: Origins

• EA Sports College Football 25

• EA Sports FC 25

• Empire of the Ants

• Enlisted

• F1 24

• Final Fantasy VII Rebirth

• The First Descendant

• Fortnite

• Gran Turismo 7

• Hogwarts Legacy

• Horizon Zero Dawn Remastered

• Horizon Forbidden West

• The Last of Us Part I

• The Last of Us Part II Remastered

• Lies of P

• Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

• Madden NFL 25

• Marvel Rivals

• Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

• Mortal Kombat 1

• My Little Universe

• Naraka: Bladepoint

• No Man’s Sky

• Pro Baseball Spirits 2024-2025

• Ratchet & Clank: Rift Apart

• Redacted

• Resident Evil 4

• Resident Evil Village

• Retrieval

• Rise of the Ronin

• Rogue Flight

• Spider-Man Remastered

• Spider-Man Miles Morales

• Spider-Man 2

• Spine: This is Gun Fu

• Star Wars Jedi Survivor

• Star Wars Outlaws

• Stellar Blade

• Test Drive Unlimited: Solar Crown

• Towers of Aghasba

• Until Dawn

• Warframe

• War Thunder

• Wolverine

• World of Warships: Legends

Također je dostupan PS5 Pro Boost koji automatski poboljšava performanse svake igre koja koristi dinamičku rezoluciju i ima otključan framerate.

Znači tamo gdje je naskuplje i gdje je najgori standard se rasprodala Ha-Ha-Ha

Eto, sad nastavite sebe uvjeravati da će svi kupiti Pro. Na forumu je dosta "core" ekipe, ali daleko je to od prave reprezentativnosti.