StarFox_N To da nisam developer pa me ispravite ako griješim je zajebancija na Fićin "niski" udarac zato jer se moram opet dotaknuti razvoja ako ću raspravljati o tome.
Mislim da si potpuno fulao sto sam rekao i nisam se osvrtao na to kad si spomenuo jednom ili dvaput, ali kad se stalno povlaci, jednostavno moram.
Za optuziti strucnjaka da je lijen, moras razumijeti struku. Ja ne govorim da ti ne znas o industriji ili o igrama, ali znam da ne znas o razvoju igara jer znam za sebe da imam jako osnovno razumijevanje, a razvoj softvera mi nije strana stvar.
Razvoj najjednostavnijih igara izuzetno je kompliciran proces. Razvoj slozenih? Nezamislivo kompliciran. Kolicina razlicitih tehnologija koje se doslovno krpaju flasterima da skupa rade na najcudnije moguce nacine koji izlaze iz sluzbeno propisanih pristupa je toliko ogroman da je pravo cudo da AAA igre rade kako rade. Na njima radi troznamenkasti broj developera i jos uvijek imamo problem dugorocnih prekovremenih.
Tako da da, mislim da reci nekome ciji se posao ne razumije da je lijen zbog toga sto se jedan kompleksan cuspajz tehnologija na koji je nabacan narativ da bi bila AAA videoigra uspjesno vrti, ali ne u 60 FPS-a, jako nekorektan i privilegiran stav koji najcesce dolazi upravo od strane onih koji doticaja sa strukom nemaju. Vecina onih koji imaju ujedno i razumiju sto znaci razvijati softver.