Tuhy sanzo dan otisao bi u roku 9 mjeseci. Da je stvarno 500 sati vecina ljudi bi samo mijenjala stalno za nove u garantnim roku A što misliš da rade? 😊 Zato ja i pizdim na to driftanje… nije da ga nema, ali je i prokleto ispotencirano jer ljudi masovno iskorištavaju to da se kontroleri mijenjaju odmah direktno u poslovnicama. Osim ako nije neko vidljivo fizičko oštećenje il ako netko ne dođe sa 10 kontrolera u mjesec dana (ima i takvih). Onda će se prvo slat na servis da se utvrdi dal je oke il nije.
sanzo Tuhy A nista, cekam onda da i moj pocne pa dodem do arene da mi ga zamjenite. Platim ti i pivu za nanesenu dusevnu bol ako treba 😃
StarFox_N Kolega i njegov brat su nedavno kupili PS5. Napravili su 2 accounta ali kada upale konzolu vidljiv je samo 1. I onda svaki put mora ići add user itd. Znate možda u čemu je problem? Zašto nisu vidljiva oba?
StarFox_N Brijac Mislim da nije jer je baš radio novi account. Evo upravo mi je javio da je riješio. Hvala
enki Pozdrav dobri ljudi. Pitanje. Poznato mi je da Playstation ima 1 god jamstva oduvijek. Gledam sada eKupi i kod njih piše 2 godine. To neki za*eb ili? Zna tko šta o tome? I ovo dodatno jamstvo od 3 godine što nude preko uniqa osiguranja, koliko je sigurno to? Isplati se?
somethingwrong Ima 2 godine svugdje koliko znam jer Sancta Domenica kao službeni distributer daje 2god . Meni je crknuo prošle god. oko božića HDMI izlaz i dali su mi novi PS5 iako je godina bila prošla i nije bio kupljen kod njih
enki Brijac Da i ja mislim. Mene zanima što na jamstvenom od Sancte piše zapravo? Može netko bacit škic?
Brijac enki Ja kažem za taj zakon europske unije da nije baš tako jednostavno te dvije godine garancije. Garancija u Sancti je dvije godine, nemaš se što brinuti ili provjeravati.
enki Okej šefe. 🙂 Znači 2 god. pa super aj, bio sam uvjerenja da je samo 1 god. Recimo Instar-Informatika kaže 1 god na njihovoj stranici pa se malo zapitah.
buz Ipak nije bilo više Cruciala za naručiti pa ću od frendova dobiti Samsung 990. Neću se žaliti, bolje sam prošao.