Tuhy Šteta što još nema nikakvih naznaka o mogućnosti promjene regije accounta. Rado bi si stavio na hrvatski
KruxZhlajfa I ovi prokleti support videi me exciteaju za konzolu. Još dva tjedan, ono skoro bi svaki dan zvao Sanctu da provjerim jel dolazi u prvom valu! 😆 (da provjerio sam i explicitno ih tražio da potvrde jel u prvom valu 😅)
Zero Prvi u svojim novinama možda, lol. PS5 su dobili i HCL i Reboot i Index i pitaj te bog tko sve ne. Stvarno bi bilo ok da i FFA dobije s obzirom na bazu FB pratitelja.
samurai82 Mene cudi da FFA jos nije.. Meni je ovo drugi forum na kojem sam aktivan, kao i na rebootu 🙂
Flipper Danas se diže embargo na PS5 rece i Spider-Mana. Ja neću gledat iskreno ništa da mi ostane barem neko iznenađenje za 19.11.
Nightyx znaci ovaj dual sense gamepad je brutalan, jedva cekam vidjeti kako lezi u ruci, a izgleda ajmee
samurai82 Ja moram sve vijesti vidjeti, jer ne mogu izdrzati 🙂.. Jednostavno dani idu sve sporije i sporije 🙁
Nightyx samurai82 od 19.11. očekujem ps5 na vratima, pa makar sam prednarucio u drugom krugu, vjerojatno cu pocet smarat sancta domenicu pitanjima kad ce i jel ima sta novo 😃