master_x Zasad nemam problema nikakvih ( iako mi je ovo drugi PS5 ) prvi je zavrsio na reklamaciji unutar nepuna 24h od kupnje.
PlayStation 5
Tzereen Ps5 PRO u ovom momentu nema nikakvog smisla…em nema igara em im za 120hz 4k ultra detalji treba još dosta snage.
Najveca boljka je prostor…1tb ssd je must have..i to pod minimum..
Imaš različitih ventilatora unutar PS5 i sve je to lutrija koliko će se čuti, makar razlike ne bi uopće trebale biti velike. Još jedan faktor je da konzola bude na stabilnom postolju i da bude dovoljno otvorenog prostora za ventilaciju, ali to se valjda zna. Meni ne zuji, ali tek trebam na duže zaigrati GT7.
Da, novi model bi mogao biti bučniji, ali to može i ne mora biti dok se ne testira. Prva revizija je pozitivno iznenadila s obzirom da su išli rezati na hladnjaku.
- Uređivano
Zero Ja sam imao 4 komada ps5 konzola kod sebe. S time da je jedna bila launch model koji je bio doslovno nečujan.
Ostala 3 su svi zvučali drukčije, tj različit nivo buke. Tako da je doslovno svaki ps5 različit.
Naravno ni jedan nije bio glasan kao npr ps4 pro…ali ima razlike…i to je doslovno lutrija kaj ces dobit..
Launch model su stvarno odlicno napravili imho…
Dok nije ko raketni pogon u PS4 Pro,dobro je.Navikao sam na to zujanje i na grafičkim karticama u PC-u.Garancija je 2.god (kao i rate :p )pa ak krepa,odmah zamjena.Al pošto ste svi pisali da je nečujno,onda sam i ja to očekivao.Nisam mislio da je to cviljenje grafičke izraženo,prije sam mislio da će se ventilator čuti.Al ok.
Ja sam prije cuvao ps1,ps2 i ps3 i sto tisuca problema sam imao…onda sam odlucio da me briga gdje ce stat,hoce li dobiti dovoljno sunca,hoce li mi jojstik mirisati na janjetinu,hoce li u usb-e mali gurat cackalice i rade ko ludi…ma postali smo robovi talvim stvarima…apsolutno me briga u zadnje vrijeme je li mu ventilator puse ili ne puse dok radi,samo pojacam malo jace tv da ga ne cujem ako mi smeta
- Uređivano
PS5 ima 4 vrste ventilatora, ukupno launch i CFI 1100 model. Za 1200 model čekamo info.
Svaki ima drugačiji raspored lopatica, voltažu i broj okretaja.
To su nijanse ali slažem se da postoji tkzv. model dizelaš, koji brnda, Delta ventilator. U svakom slučaju ne utječe na performanse i konzola je jebeno tiha 24/7.
Po vrućini od 32 stupnjeva u sobi moj je delao 7 dana, na poslu. 7 dana neprestanog igranja na 3 smijene, kolege i ja. Nije bilo gašenja, razina buke ista, peglalo se Horizon 2, Spiderman, Ratchet, Returnal, Gran Turismo 7, Fifa…
Prestanite se opterećivati jer će prije prdnuti vaše instalacije nego PS5.
Pa zašto ovo niko još ne komentira, aaaaaaa!!!
Vidi ga! Taman za novi COD!!!
Tzereen Sad kad sam uzeo plavi prije mjesec dana. Ahhh
katastofa crni idalje nr1
Svaki će bit dobar kad za par mjeseci upogoni Ragnarok :*
Jučer ekran pun boja (prevladava zelena) nakon paljenja, morao čupati strujni kabel, nije reagirao na tipku za paljenje/gašenje. Nemam pojma je li do kabla i HDMI porta odnosno TV-a (sliku na drugim kabalima normalno prikazuje) ili mi rikava nešto (GPU možda) na PS5. Već mi se to dogodilo, ali bilo je prolazno. Možda je i bug, kod nas znaju raditi prekide sa strujom pa je možda i do toga, makar mi se nikad nije dogodilo da se prekid dogodi dok konzola radi ili je u rest modu.
Meni se na trenutak zalaga/smrzne slika kad se diže iz resta, počelo sa zadnjim velikim update-om.
Nikako da srede taj rest mode, a koji puta nema druge nego ostaviti plejku u rest modeu, pogotovo za nas koji nemamo optiku, a moramo skinuti igru.