Zero Kikiller Ne, morat ćeš raditi backup na cloud. Ali ako imaš PS4 verziju neke igre (recimo, ne znam, neka tamo indie igrica Stray), onda možeš raditi backup na USB stick.
Zero Kikiller Da, PS4 igre nemaju tu restrikciju. Zašto ne možeš raditi backup saveova PS5 igara na USB? Jer to Sony nije omogućio i vjerojatno neće.
Flipper Jučer sam negdje pročitao u zakutku interneta da od danas ide poskupljenje PS5. Ne od strane domaćih trgovaca, nego PlayStationa.
Prika Je li se ta prodaja sad normalizirala? Je li se može ući u trgovinu i kupiti PS5? nisam pratio u zadnje vrijeme situaciju…
Flipper Prika nije još, ali polako ide na bolje. Mislim da ćeš se tek negdje od druge polovice iduće godine moći ušetati i kupiti PS5. Kod nas možda i ranije jer sumnjam da će si većina puka uopće moći priuštiti bilo što izvan budžeta, a kamoli PS5.
Fenix Već neko vrijeme, barem u ZG, možeš se ušetat i kupit PS5. Ok, ne doslovno tako, ali možeš ušetat i platit pa pričekat do sutra ili se odvest do centralnog skladišta ga pokupit. Uglavnom, tko ga danas želi može ga imati
led_zeppelin Tzereen uz trenutno stanje trzista ima li ps5p uopce i smisla ? kod nas se moze ps5 nabavit po suludim ciframa, negdje vani koliko sam citao po nekim portalima se ne moze nabaviti uopce neovisno o cifri.
doctorfreak Tzereen Ps5 PRO u ovom momentu nema nikakvog smisla…em nema igara em im za 120hz 4k ultra detalji treba još dosta snage. Najveca boljka je prostor…1tb ssd je must have..i to pod minimum..
Prika Pa bitno je da ima,a sad o cijeni…jbg..kad je bila 3800kn dosta ih je kukalo,sad je 5500 ili 6000 sto ja znam… Onaj koga zanima kupit ce..
led_zeppelin Prika a je istina, meni je cijena od 3800kn bila prihvatljiva, na kraju su mi uvalili bundle pa me izašla s popustom za keš 4500kn, igre prošao i prodao pa se ujedno i približio "originalnoj" cijeni. 😃
escoban https://blog.playstation.com/2022/08/25/ps5-price-to-increase-in-select-markets-due-to-global-economic-environment-including-high-inflation-rates/