foggy Brijac Ček, tebi nije logično kad vidiš 12 da to znači 24? Brijac 24 godine. Da, ne vrijedi 12 mjeseci nego zapravo 24 godine 😃
foggy Heat Može se popraviti drift, treba alkohol i štapić za uši. Istina, štapić zu uši naguraš u uši, a alkohol konzumiraš dok drift ne prestane. No, šalu na stranu, ako imate garanciju apsolutno nosite i uzmite novi joy preko garancije.
escoban Evo potvrdeno je ps+ igre https://blog.playstation.com/2022/06/01/playstation-plus-monthly-games-for-june-god-of-war-naruto-to-boruto-shinobi-striker-nickelodeon-all-star-brawl/
Brijac Na ekupi se može uzeti disk verzija za 5500 uz kod 500KNAS. Nije idealno, ali opet bolje nego 6500 koliko je u nekim dućanima.
Kikiller Evo da ovdje pohvalim Sancta Domenicu i @Tuhy koji radi u takvoj dobroj firmi. Naime, doslovno za dva dana sam dobio novi joypad bez ikakvih komplikacija. Moj problem sa driftanjem je riješen. Stvarno svaka čast i slava.
Sorcerer Sony navodno radi premium PS5 Pro kontroler kao sta je Xbox Elite Wireless Controller Series 2
ikral Ajebemu, baš sam neki dan po prvi put primio Dualsense u ruke i ostao oduševljen do te mjere da bih ga kupio iako nemam PS5, tko će sad čekat ovaj elite u kompletu s PS5 Pro…
Fico Auuuu pa to bi se moglo kupiti čim izađe. DualSense je daleko najbolja stvar koja je izašla uz nove konzole.