Raziel dbrand je prekucao tu igru još davno, i svi ovi pederski pokušaji prefarbavanja konzole su u najmanju ruku smiješni. Iako moram priznat da mi je Nova Pink full sexy :3
Picek ikral slažem se, i meni je crvena vrh! Uzeo sma prošle godine crveni DualSense i ne bih se bunio da imam i ovaj plate.
doctorfreak Boje ko da odabire netko iz lgbt zajednice... Nije da imam nešto protiv...ali se više sviđaju mojoj kćeri nego meni 😁
darkfenix Ne znam da li je stvar navike, ili sta je tocno, ali meni je ugodnije igrat na Ps4 Dualshocku nego na Dualsensu, bar za sad...da li je jos kome tako?
doctorfreak darkfenix Da od prvog dana. Ds4 je laksi i manji...i udobnije mi ga je koristiti s obzirom da nemam velike ruke. Također sve te vibracije i zvukovi iz dualsensa su mi bili napeti doslovno dan-dva sad me pomalo i iritiraju i mislim da cu to trajno iskljuciti.
doctorfreak Flipper Napisao sam vec tzeerenu da cu mu umjesto pive kupit antisenil tablete ginkobelupo...a izgleda da cu trebat kupit 2 paketa 😄
Picek DualSense mi više odgovra jer djeluje malo robustnije od DualShocka. Također, isključio sam vibraciju i adaptivne triggere jer mi čak i smetaju, nije mi to nešto posebno.
darkfenix Picek Robustniji DualSens? Ne znam, meni bas djeluje krhkije, imam osjecaj da cu ga polomit ako sta jace stisnem...pogotovo te triggere.
Picek darkfenix a velim, meni su triggeri i vibracija isključeni, bila mi je vibracija i na DS4 isključena tako da mi djeluje robustnije. Da su trigger uključeni i da mi R2 i L2 stalno melju kad ih stišćem, vjerojatno bih imao drugačije mišljenje.
darkfenix Picek Da budem iskren i meni nekako to smeta, ali ne zelim igrat bez vibracija, pa sam spojio Ds4 na Ps5 i tako malo igrao. A naviknut cu se s vremenom...i nekako mi se ta plastika ne svidja kod Dualsensa, preferiram ovu od DS4.