wooddiebone pravednik I ti si sam tak došel do tog rješenja. Jebote svaka čast na snalažljivosti. Al fakat fora im je vrh. Ja da imam internet kakav sam imao do prije godinu dana, skidao bi igru nekad i dva puna dana.
pravednik wooddiebone Pa logika, jednom skinuta igra ostaje na konzoli pod uvjetom da je ista verzija, PS5 u tom slučaju. Zatim na svojem ili bilo kojem drugom accu staviš download i samo obnoviš licencu ili u tom slučaju timer a igra je full skinuta.
JoelDrake Do kraja godine uz VRR kojeg su ranije najavili na PS5 stiže i HGiG i ALLM, kako za Sony televizore tako i za PS5! https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1633615200
herc Izgleda da nam dolazi još jedan remake za PS https://www.psu.com/news/eabha-mcmahon-has-penned-a-song-for-a-remake-of-a-playstation-game-due-for-december-reveal/ Iskreno se nadam da ovo ima veze s povratkom PlayStation Experience
Torla Kikiller Jel ima još koji seljober kao ja da nije složio plejku ovako sa slike: Meni JE vodoravno, draga nije dala da bude okomito..... hehehehe Al ne znam na što točno misliš....
TITANXIS Kikiller Da imam plejku 5 vjeruj mi da bih i ja tak stavil u horizontalu. Sve plejke su bile u horizontali. Horizontalni položaj mi je najomiljeniji. Jedino mi izgleda kao da će se svaki čas zarotirati, jel to čvrsto postolje ili nije, ne znam!
Picek U početku sam je stavio horizontalno, no koliko čudno zvučalo, čini mi se da je stabilnija u vertikalnom položaju jer je prišrafljena za postolje. Dok je u horizontalnom položaju imam osjećaj da će iskliznuti sa stalka.
Picek TITANXIS kada je PS5 u horizontalnom položaju nije čvrsto postolje jer je konzola doslovno nataknuta i to dosta slabo. Ako ćeš je stavljati horizontalno na postolje, probaj je samo malo pomaknuti dok je na postolju i pomaknut će se s postolja. U vertikalnom položaju je puno čvršća jer je ušrafljena u postolje. Kad je bio potres nije se ni pomaknula u vertikalnom položaju.
Kikiller Ma ja stavio ovaj nosač skroz na desnu stranu vodoravno jel.Tak da je jednim dijelom na komodi a jedan dio u zraku.Nisam znao da mora cijeli bit u zraku 😃
TITANXIS Malo neobičan dizajn jebiga ko neki neboder u Dubaiju pa daje dojam da mu više odgovara vertikalan položaj.
escoban buz Moras se obratit ps supportu priko maila , prije si moga kroz TransationHistory stornirat narudzbu , al ocito su zo makli. A pare ti mogu samo vratit u PS wallet