Ovi iz Insomniaca nisu normalni...ja fakat ne znam kako ljudi rade toliki broj igara u relativno kratkom razdoblju, a ZNAŠ da će biti topčina.
Spidey 2 se jedva čeka, a Wolverine miriše kao igra koja će mi obilježiti ovu generaciju.
GT7 se vraća korijenima (fala kurcu) te će kako sada izgleda pružiti sve ono što su napravili u GT Sportu + klasično GT iskustvo na koje smo navikli. Novi HUB je mljac! Mislim da su rekli da izlazi u ožujku 2022!
GOW...nema se što puno kazati. Ovo će biti nailbitting i biti će tu svega. Smrdi na veliki obračun oca i sina! Čeka se, kupuje se. Biti će to spremno za 2022. 100%
Forspoken mi izgleda top, mislim da je to onaj Project Athia... uglavnom, jedva čekam vidjeti više, gameplay izgleda odlično!
EVE isto izgleda interesantno, kao i Ghostwire Tokyo, to će biti top. Čeka se.
KOTOR treba čekati, ali i to će biti odlično.
Unch4...mehh. GTA V je smijeh...da su bar nabrojali što je tu nešto novo, a ono...trailer ko i svaki drugi za GTA V. Još im treba sve do TREĆEG mjeseca 2022 da to izbace. Daj Rockstar, jedi govna. Bolje bi bilo da su izbacili RDR2 Remaster skupa s RDR 1 Remakeom...jebote više GTA V. Šupci.
Deathloop je dosadio i Bogu više. Ne sjećam se kada sam se tako ohladio od jedne igre kao te... užas. Da je poklone, vjerojatno je ne bi igrao.
Uglavnom, dobra preza, bilo je svega po malo, a znamo da će biti još jako puno najava sljedeće godine. Još hrpetina studija nije pokazala na čemu rade.
8/10