HideooKoojima Evo imam već dva dana konzolu i nije mi jasno kako netko moze pisati da konzola nije tiha ??? Znači konzola mi je upaljena i igram već 7-8 sati i jedno što čujem je crvkut ptica. Odličan hardware samo da je malo estetski ljepša ali nitko nije umro od ljepote pa neće niti konzola 😛😛😛😂😂
Fico HideooKoojima Znači konzola mi je upaljena i igram već 7-8 sati i jedno što čujem je crvkut ptica. Ja bi otišao serviseru ako čuješ cvrkut ptica iz konzole.
herc Još malo o PS5 pro https://www.tweaktown.com/news/81515/playstation-5-pro-ready-for-8k-gaming-priced-at-600-700-2023/index.html
Nightyx herc nisu jos poceli ni iskoristavat ikakav potencijal original petice, a oni vec trube o pro modelu, ne vidim svrhu u tome, al ok, vjerojatno ce nakon pro, krenuti prica o ps6
wooddiebone Nightyx Moraju radit PS5 Pro jer je normalan PS5 zapravo zamaskirani PS4 sa boljim hlađenjem.
TITANXIS wooddiebone Jebemu miša, to znaš i još si ga (PS5) išao kupit i nakeljit crno kaj bolje upija toplinu izvana, eh gospe ti lurdske, hehe!
wooddiebone TITANXIS Možda zato i hladi tak dobro jer je bijeli. Enivej, nikad nisam imao PS4 Pro nego samo launch model tak da mi je PS4 Pro+ došao kao baš fini upgrade.
Miro Ali i taj ps5pro ce i dalje imati iste igre ko i ps4 Dok ne dolaze ekskluzive koje se vrte samo na jednom hardveru nabijen ih ja nakurac njih i nadogradnje.
Miro buz Otkaza san igranje cod dalje 22 veceras ali ako pokazu stvarno opet govno vise nikad ne otkazujen nista radi njihove presice