Tuhy
Konsenzus zadnjih 50 postova je da sam ja napisao nešto što je istina, nakon što si me pitao od kud mi to, dao sam ti tri odvojene ankete iz tri različita communitya sa dovoljnim sample sizeom koji potvrđuju moju tvrdnju koja nije ni tolko kontroverzna.
Te podatke ti odbijaš jer su "glupe ankete" bez da ponudiš alternativu ili objasniš zašto su ti podatci neprihvatljivi u raspravi.
Jedini set podataka koji imamo je onaj koji sam ja dao.
Ako ti imaš drugi izvor koji potvrđuje drugačiju priču, onda ga podjeli pa možemo pričati koji izvor je vjerodostojniji.
Moja izjava da većina ljudi misli da je PS5 ružan može bit nepotpuna informacija, ali po dostupnim informacijama nije netočna.
Ja kad neš napišem ne predstavljam to kao holy grail i ne guram svoje subjektivno mišljenje kao činjenicu.
U ovom slučaju se moje subjektivno mišljenje podudara s mišljenjem većine koje pokazuju ove tri ankete.
Ti da si objektivan reko bi, ok bmk meni je lijepa ili bi šutio.
Al treba neko bit paladin u plavom i bacat protection spellove i molitve za Sony.
Sve pod izlikom da ja nekom neki bog tvrdim ili predstavljam subjektivno mišljenje kao objektivno nakon kaj sam dao objektivne podatke, a ti si samo stajao u kutu i castao Devotion Auru.