buz
Kolko ti misliš da je meni bitno u životu sad ispast u pravu u ovoj raspravi?
Kolko misliš da mi je bitan moj post gore di kažem da je većini PS5 ružan?
Napisao sam što sam napisao i onda ste se Tuhy triggerao ko curica na post o izgledu konzole, nakon kaj se upravo ljudima koji misle da je ružna predbacivalo da je to nebitno.
Jebote prošla generacija kad je PS4 meo pod sa Xboxom mi je totalno izbila iz glave kakav fenboj Tuhy zapravo može bit kad je konkurencija malo jača i kakav fenboj je bio kad su PS3 i X360 zapravo opravdavali rasprave o tome koja konzola je bolja.
buz Blago nama ako je izgled konzole najveći problem.
Ja i ti smo apsolutni istomišljenici ovdje. Ja sam kupio PS5 disk verziju, meni najružniju konzolu ikad napravljenu i stoji kraj telke i ružna je i nastavit će bit ružna i kad stavim darkplates na nju. I boli me briga. Igrat ću igre na njoj isto kao i da je lijepa.
Napisao sam post na pol prek kurca uopće nisam išao u dubine sa razmišljanjem i onda me uvučete u glupe osnovnoškolske rasprave i kaj ja znam kaj, da bi na kraju ispalo da sam u pravu, al ne...
Sam sam si kriv, znam, al jebote daj fakat ste više cringe sa skakanjem na svaku jebenu objavu koja se ne ravna sa jebenim Sony kultom ličnosti.
Konzola je ružna ko kurac, s time se slaže više ljudi nego ne i to nije bitno.
Živijo Xbox.
Fak of od mene i mojih pristranih postova.