pravednik dodaj tu igre poput Xenoblade Chronicles i mnostvo indijanaca koje nitko ne igra i naravno ne ulazi u raspravu, a nahvalio sam ih nemoguce, a opet sam nasao prostora za kritiku jer nije nista savrseno.
Doslovce je samo Problem kad se o Sony igrama prica, gta i slicnim AAA gigantima. Medjutim kad se sere po Assassin's Creed onda ajmo i mi na Bandwagon. Meni je AC 4 bolja igra od svih modernih gta i mogu napisati litanije zasto je to tako, ali cemu kad nitko ne zeli pola ni procitati nego se uhvati samo za ono sto mu smeta. Ista stvar je bila sa rdr2 kada su mene i choneta htjeli lincevati. Pa jeben ti igre.
Rekao sam vise puta sta ne valja sa open world igrama i isto tako sam odmah hejter.
Znam da moram kupiti ps5 zbog ff16, nd igri i jos potencijalnih iznenadjenja i smeta mi taj komad ogromne Plastike jer mi je fuj. To je bila poanta cjelog ranta i kako se nadam slim reviziji. Nista vise nista manje, a oslo je sve u pm jer ima tih nekoliko dezurnih sto bi najradije da me nema.
Sve dobro i kad napises, nije bitno cim si nap nesto s cime se neki ne slazu.
I meni ubija svasta volju za raspravom pa izignoriram takve teme na najjace.
Da Hades nije dosao na ps i da sam srao po njemu kad sam ga igra prije skoro godinu dana, nitko ne bi ni primjetio. Sad je na ps i sad je GoaT i nemas prava nista reci. Koja komedija jbt.
Stvarno moram sam sebe zakociti kad udju u raspravu sa mnom ili ih staviti sve na ignore pa neka pisu i da sam kuckin sin, zaboli me.