Zero StarFox_N Aha, možda piše u uputama, ne bih po natpisu uopće skontao. Kako god bilo, zadržat ću stari.
Sorcerer Zero Ovo je dokaz da dolazi sa HDMI 2.1 iako PS5 još nema sve mogućnosti HDMI 2.1, npr. VRR koji je dosta važan za gaming Enjoy smooth and fluid high frame rate gameplay at up to 120fps for compatible games, with support for 120Hz output on 4K displays. https://www.playstation.com/en-us/ps5/
Sorcerer HideooKoojima Ako TV ima HDMI 2.0 onda podržava samo 60hz, a ako ima HDMI 2.1 onda podržava 120hz
Nexus Sorcerer 2.0 također podržava 120hz, samo što je u 1080p rezoluciji, dok 2.1 može ići u višoj nativnoj rezoluciji.
Nikall Sorcerer Ne vrijedi to za svaki tv. Imaš samsung q85r i q90r modeli iz 2019 koji imaju hdmi 2.0 al na port 4 podržavaju 4k/120.
OverHypedG Nikall jebeš me? Mislim da sam glup za tve. Imam q85r iz 2019, ali nisam uspio dobiti 120hz, To onaj port gdje ima dodatno načrčkano nešto, samo je jedan takav? Meni se čini da je to 2-ka kod mene
Nikall OverHypedG Kod mene je port 4 problem je što moraš provjeriti svaki posebno jer onaj box nije isto napravljen tj nije ga samo samsung sllagao. Tak da je negdje 3 negdje 4.
OverHypedG Nikall bi mi možda htio zaslikati svoj port da vidim kako izgleda? To je onda super ako ide! Nisam znao hvala ti!!
Nikall OverHypedG Moram ti ovak napisat jer mi neda poslat pm jbg. To što ti piše na port 2 je arc nebitno za sliku. Samo prebaci kabel od ps 5 u port 4 onda upali tv pa ps5. U video settings na pleyki ti treba na dnu odmah pokazati sve signale u 4 k ko na slici. Ako šteka onda ažuriraj tv na najnoviji update 1380 ili 1385 to provjeri na netu.
Sorcerer JoelDrake Zanimljivo je da je na PS5 32Gbps, a na XSX 40Gbps iako HDMI 2.1 podržava 48Gbps. Postoji li mogućnost da Sony omogući da je bandwith na PS5 48Gbps
JoelDrake Sorcerer Nope, hardverska limitacija, kako na TV-u tako i na konzolama, prvi TV-i su dolazili s HDMI 2.1 i punih 48Gbps sada su neki limitirani s 40Gbps
Sorcerer JoelDrake Prema ovome onda Sony može bez problema omogućiti da je bandwith na PS5 kao šta je na XSX 40Gbps
Nikall Sorcerer Nažalost nemogu jer to nije software problem pa da ažuriraš takav je izlaz na ps5. Jer bi onda mogli i svaki 2.0 hdmi ažurirati na 2.1.
JoelDrake Sorcerer Sve zavisi kako je kod PS5 hardverska ili softverska limitacija, moraju se oglasiti, znam da je kod C9 modela punih 48Gbps a novi modeli 40Gbps i da je Vincent spominjao da nikakav firmware update ne pomaže kod TV-a!