samurai82 Ja sam bas poslao upit SD, da vidim sto ce mi odgovoriti.. ali cisto sumnjam da su oni informirani.. Mislim, kakvi su oni uvoznici, a nemaju blage veze o nicem 😃
pravednik Sad samo specifikacije slušalica. Zanimaju me driveri i jesu li bolje od Platinuma, jer ovo izgleda jebeno jeftino, slabije, nema estetskog principa.
PS2MASTER buz Ne u tolkoj mjeri. Ja sam ih imao 8 ukupno. Samo sam s jednim imao problema u 7 godina i to je gljiva pocela zajebavat ( ponekad ne reagira) a taj sam gamepad najduze imao ( 20th Anno.) . A neki su gljive dirali i sa neodrezanim noktima. 😃 Ovo ma Xbox elitnom kontroleru problema ima zbrda zdola i to nakon mjesec dana koristenja., ponajvise sa tipkama.
PS2MASTER samurai82 Digital Edition, ali je na njemackom... Neću gledat otpakiravanje, al 100% na kraju videa je Ruf mich an, jaaaaa, Sechs, sechs, sechs
PS2MASTER Icek Loša serija odnosi se na sve modele od početka proizvodnje pa naovamo. Jedan si od rijetkih. Neki su to i isticali da su sretnici. Zato je MS podigao garanciju za sve. Dakle, problem je bio velik.
JoelDrake https://www.vgchartz.com/article/445997/sony-sold-as-many-ps5-pre-orders-in-12-hours-as-ps4-did-in-12-weeks-in-the-us/
Tuhy Problem sa gljivama na DS4 je enorman. Konkretno, lijevi analog je sjeban i to je neporeciva činjenica. Puno previše njih je reklamirano zbog njega
Nexus Tuhy Ja ozbiljno ne znam što ti ljudi rade s gljivama. Meni se u 7 godina to NIKAD nije dogodilo, čak ni na launch kontroleru.
Tuhy Nexus Ja pazim na njih daleko više nego 80% igrača, pa mi se na 2 komada, sa normalnim igranjem, dogodila ista stvar nakon par mjeseci korištenja.
Fico Meni se drift na lijevom analogu dogodio nakon godine dana korištenja. Drugi kontroler za sada radi bez problema.
PS2MASTER Tuhy Ja pazim na njih daleko više nego 80% igrača, pa mi se na 2 komada, sa normalnim igranjem, dogodila ista stvar nakon par mjeseci korištenja. Ja pazim više nek pola EU. Pa se desilo na jednom 😃