Pozdrav ekipa novi sam na ffa-u, pa reko da stavim svoje dojmove, meni je konacno stigla konzola prije nekih 10 dana, narucio u Samsungu u Arena centar u ZG-u, za 3800 kn tj 500 kn prednarudzba 26.02. i konzola stigla 21.05. i placena 3300 + all stars na poklon, jako zadovoljan tiha, sve super, ugl pitao za dodatno jamstvo ali jos nemaju tu mogucnost za ps5, malo mi se cini da mi dualsense ne drzi dugo bateriju, recimo konstantno igranje je nekih 8-10 sati i onda ga moram puniti ali ajde prva generacija, neznam, DS4 mi je puno duze trajao,ok, dalje sto me zanima, da li ekipa ima problem sa spajanjem konzole na wifi 6 i to na 2,4 Ghz na routeru, meni se desava da mi signal doslovno pukne, a posto ne zelim razvlacit kablove po kuci kao sto nisam niti za ps4 Pro nego zelim da sve ide preko wifi desi se da signal pukne, koliko sam citao po Redditu ekipa isto ima istih problema te vele da se ceka patch za wifi koji bi navodno trebao pokrpati taj problem te da signal bude konstantan, inace sto se tice samo signala on mi je max i kad radi radi odlicno, btw staru ps4 pro prodao za 2000 kn tako da me PS5 kostao oko 1800 samo,pozdrav