prayer Nisam ni znao o ovome, koji vi ventilator imate? Meni je recimo na Slim razlika između ventilatora bila nebo i zemlja.
master_x Koje su ovo pi..arije sa tim bundleovima kod SD-a? To nisu službeni PS5 bundleovi nego pod silom upakirane igre i sad traže za to 5.000kn+ Prošli put su isto bili ti prisiljeni Bundleovi al po 4200-4400kn,a sad digli cijene,lopovi. Zašto prisiljavaju ljude sa tim dodatnim igrama?Zar se ne može prodavat konzola bez tih igara.Trebalo bi Sony-u poslat jedan podugačak email.
Zero master_x Zašto prisiljavaju ljude sa tim dodatnim igrama? Jer mogu. I kontam da je to i preporuka Sonyja da uvale u paketu više toga, sve dok ima zainteresiranih kupaca u trenutku dok je potražnja veća od ponude, ovo će prolaziti.
PS2MASTER master_x Koje su ovo pi..arije sa tim bundleovima kod SD-a? To nisu službeni PS5 bundleovi nego pod silom upakirane igre i sad traže za to 5.000kn+ Prošli put su isto bili ti prisiljeni Bundleovi al po 4200-4400kn,a sad digli cijene,lopovi. Zašto prisiljavaju ljude sa tim dodatnim igrama?Zar se ne može prodavat konzola bez tih igara.Trebalo bi Sony-u poslat jedan podugačak email Mozes krivit skalpere za ovake bundlove. Sam PS5 skalperi mogu prodat za 5000 - 5500. Ovak sa igrama moraju dignut cijenu do 7000. Nitko im nece dat tolke nofce.
Sterlok Bio sam prije par tjedana u SD i mislio prednaručiti ali sam odustao baš zbog tih bundlova, i definitivno sam odustao na par godina. Jedini pozitivni smisao tih paketa je potencijalno odvraćanje scalpera, jer ovo im komplicira jednostavnu zaradu.
renda A mislim kupit plejku bez igri je onak, bzvz, pretpostavljam da tak i tak vecina vjerojatno kupi jednu ili dvije igre odmah sa konzolom i dodjes na tu cijenu
Fico Što ako imaš već izgrađen library i želiš igrati PS4 igre s PS5 podrškom? Ili ako imaš ogroman backlog pa ga pomalo čistiš? Mislim da ima dosta mogućnosti gdje takvo što ne čini većinu. I da čini, i dalje onda oni biraju, ovako se samo ide na brzu zaradu.
master_x Fico E točno to.Imam preko 20-tak PS4 igara a od kojih skoro većina ima PS5 patch.I uopće mi se ne žuri kupovat 2 igre za 1400kn koliko oni traže u tom njihovome Bundleu.I sad oni slažu te Bundleove po svojoj volji.Meni treba samo konzola i to po normalnoj cijeni (od ovlaštenog uvoznika,ne scalpera)koliko je to moguće u današnjem ludome svijetu,a ne neki njihovi SD Bundleovi.
Tzereen master_x samo mala distinkcija. Mislim da je normalna cijena konzole 4200 za debelu verziju. Ona niža cijena je bila za preordere. Druga napomena, vidim da se često piše. Svi vi koji sada rezervirajte plejku, ovo više nije preorder.
prayer Ljudi od kad sam vidio ovaj kurac sa raznim modelima ventilatora me iskreno sve to malo brine do te mjere da bih najbolje išao naručiti onaj vent iz teardown videa. Da li je sada sa foruma netko pokupio PS5 u zadnjoj turu da može potvrditi da li daju još uvijek normalne ventilatore?
PS2MASTER prayer Ljudi od kad sam vidio ovaj kurac sa raznim modelima ventilatora me iskreno sve to malo brine do te mjere da bih najbolje išao naručiti onaj vent iz teardown videa. Da li je sada sa foruma netko pokupio PS5 u zadnjoj turu da može potvrditi da li daju još uvijek normalne ventilatore? Ventilator u mojem PS5 je normalan
pravednik Moja osobna konzola ima ventilator iz teardowna. Znači najbolji. Ostale koje sam prodavao imale su razne, 5 sam ih pogledao, pošto su kupci htjeli znati. Moj bratić ima najlošiju i kod rada malo više bruji ali ništa strašno sada. To je prenapuhano.
prayer pravednik Thanks! Znači statistički ću dobiti kiflu, no budem vidio uživo kako se čuje. Inače sva sreća da ne moraš rastaviti pola konzole da promjeniš vent a niti ne diraš warranty sticker.
Fenix Ja sam "otvarao" jednu i tako je jednostavno promijenit ventilator, odlično da se ne gubi garancija ni slično. Ali ovo je sve prenapuhano za buku, ne može biti neka golema razlika između njih. Na kraju se sve svodi na to da ćeš prije čuti cviljenje zavojnica nego ventilator, toliko dobro je hlađenje izvedeno.
prayer PS2MASTER A kad si kupio konzolu? Fenix Ma ne sumnjam uopće da je hlađenje fantastično no ako ima nešto što je mrtvo tiho kao vent koji je došao sa launch konzolama onda bih i ja to htio. Ali kažem, dok to ne vidim uživo ne mogu procjeniti da li se isplati zajebavati uopće stime. Launch vent ima na eBay za nekih 60 dolara tako da nije neki veliki udarac na džep s obzirom da nakon što sam sredio PS4 sa novim ventom i vidio koja je zapravo to velika razlika. Nekom takve stvari ne smetaju, no ja sam baš picajzla i kad kupim nešto očekujem da radi kako "spada".
pravednik Svaki ima zujanje pa nijanse ventilatora budu nebitne. Tak i tak su tiši od bilo koje konzole Sonyeve do sada.