Miro Puno je ako nemaš love. Zašto bi morao npr odmah kupiti drugi gamepad ako mi ne treba? Zašto bi platio 500kn igru ako je mogu kupiti rabljenu za 300? Zašto bi kupio drugu igru ako me fakat ne zanima?
Uostslom svi znamo koliki lihvari su ti ljudi iz sonija i ja im iz principa nedam lovu.
Pa daj zamisli kakvi su to smradovi kad pola godine nema konzola, i sad ih odjednom ima sa minimalnim cekanjem ali moras jos uzet igre i gamepad jer tu je dodatna lova hahahahah nabijem ih na onu stvar.
Uostalom #2 Miro nemamo svi love na bacanje....treba placat rezije, hranu, dijete raste, benga i sve ostalo a place su mizerija.
Nismo svi te srece da npr imamo aprtmane na moru pa lova dolazi sama od sebe ili da smo menadžeri ili slično....
Tako da razumijem da si stariji od mene ali s ovim postom si se posrao i nemaš pojma o vrijednosti novca. Jesi ti svjestan da se danas ljudi pokolju radi 200kn na ulici? Mislim da nisi.
Jesi ti svjestan koliki postotak ljudi u ducanu na blagajni za racun od 99kn dade 100 i znas koliko njih ceka povrat te jedne kune? Pa danas bi se vecina pohebala za tu kunu.
Da Miro takva je situacija. Ako je kod tebe med i mlijeko nije kod drugih.