doctorfreak Ček jesam ja dobro shvatio da sancta i ekupi imaju sada neke prednarudžbe u paketima sa kontrolerima i igrama?? Dakle nema više samo konzola i garantiraju 4mj??? A neki čekaju plejke skoro 6mj i još ništa xD hHAHAHA kakav money grab wtf
master_x doctorfreak Ne samo Sancta.Nego i Svijet medija Imaju u prednarudžbi za vaučer PS5 konzole(sa čitačem) sa paketom igara i dodatnim gamepadom.Ciganija samo takva.To sve skupa košta i 4.800kn u kompletu.
Tuhy doctorfreak A neki čekaju plejke skoro 6mj i još ništa Ko god je naručio u Sancti u ona prva 3 vala, dobio je konzolu. Mislim da su i sve digitalne riješene. Ovo što je sad aktualno (paketi s igrama) dolazi u travnju / svibnju.
Zero Gotovo da razmišljaju kao poslovni ljudi koji u velikoj potražnji u odnosu na ponudu vide priliku za dodatnom prodajom i zaradom. Nečuveno.
doctorfreak Zero Pa da mislim ovo je vec fakat strasno. I bas me zanima dal ce dignut cijene kad dode na police pod iznimkom da je 3849kn bila cijena za "prednarudžbe".
Zero Da to možda nije Sonyjeva preporuka, koju su (pre)prodavači objeručke prihvatili? Ono, svima je cilj da ujedno maknu igre i kontrolere s polica te donekle obeshrabre skalpere.
S1r1uS A sto je sa nama koji smo prednarucili cim su otvorili prednarudbe u SD ducanu. Rekli su konzola stize krajem 3 ili pocetkom 4 mjeseca.
Sanader Ja sam jedan od onih koji je kupio aposlutno sve, dodatan joy, slušalice, daljinski, i 3 igre. Samo čekam konzolu 🤣🤣🤣
Zero Sanader Sad kad ti budu nudili konzolu samo u paketu s dodatnim kontrolerom i 2 igre koje već imaš ili 2 koje ne želiš imati, bit će veselo.
Sanader Zero nije nije samo konzola 3849 a ovo drugo je već u akciji jer mi je frend dao konzolu dok je na brodu. Na kraju je sve dobro svršilo
master_x Pazite ove setove. PS5 sa 2 igre 5.200kn !!! Nisu normalni ! Čemu sad najedanput ti preskupi setovi,šta se ne može normalno kupiti ta konzola.
Nightyx Jel moguće kupiti remaster spidermana (prvog) odvojeno od miles morales ili se mora kupiti miles morales ultimate?
Nightyx Ja ne vidim ni standalone niti bilo koji drugi, samo klasicni za ps4 prva verzija ili miles morales (obicni ili ultimate)
Dinocehicicloudcom Ja cu prodat Spiderman: Miles Morales- ultimate edition kad mi dode s plejkom. Ako nekom treba, necu ju otvarati.