Icek @emilijo Jučer smo te zamolili da koristiš lijepo tipku edit i editiraš si post kada imaš više stvari za napisati, umjesto da doublepostaš i triplepostaš. Zaista djeluje nepristojno, općenito je to kultura na internetu, da me ne bi krenuli prozivati da provodimo tiraniju od moderiranja.
Bolek33 Pozdrav jel netko zna dali se moze naruciti PS5 negdje, ako ne kod nas negdje iz vana (EU) ? Ako ne, kada dolaze novi komadi kod nas?
pravednik Došli su. Sancta Domenica šalje već. PS5 za šefa mi stiže sutra. PS5 za brata također. Blu ray verzija.
doctorfreak pravednik Meni stoji kao danas dostava glsom....a na kraju ispalo da su predali samo zahtjev a plejku jos nisu poslali xD
Kikiller escoban Zašt imaš 87 zvučnika? Zna li netko kako promijeniti zvuk trofeja? Imam neki glupi zvuk,želim onaj stari.
someone escoban Kaj nije fora da su ti ova dva krajnja zvucnika iza tebe a ne odmah pored ova dva velika?
emilijo Nadam se da će od igara sljedeće godine biti najavljeno za PS5: Spyro 4 (99% šanse) Tony Hawk's Pro Skater 3+4 (99% šanse) Jak & Daxter Remake za 20. obljetnicu (50% šanse) Uncharted 5 (40% šanse) WipEout, može remaster, može nova igra (20% šanse) Novi Everybody's Golf (80% šanse) Novi Crash Bandicoot (60% šanse)
escoban Jeli iko primjetio da mu je internet sporiji na ps5 nego ps4? Odkad sam se pribacio na novu konzolu pocelo mi lagat u Warzonu , a sve sam jednako podesio priko lankabla automatsko soajanje. Neznam u cemu je kvaka mozda su njima serveri sjebaniji nego obicno
Bolek33 escoban ja isto imam problema s laggom na COD Warzone-u i na FIFA-i21 takoder(a vjerovatno i u ostalim online igrama), provjeravao sam interernet sve je okej s njim, down.speed mi je 50mbps ping 6 na speedtest.net. Mislio sam da je do interneta zvao tcom oni mi nastimali ali ocito nije do interneta nego do plejke... dali netko zna kako rjesit ovaj problem?
Tuhy I MK11 mi zadnjih 2 tjedna radi usporeno. U mečeva se ulazi po minutu - dvije ili uopće ne spoji, često trza prilikom borbi. Ni blizu kak je bilo u prvim danima kad sam počel na PS5 i prije dok sam igral na PS4 di je u 90% vremena bilo kak treba.