mal sad o konzoli nakon sto su me ruke prestale bolit.
ogroman TOWER, lijepa konzola, meni se iskreno svidja, naravno sve je stvar ukusa.Nisam gledao koliko ima kg, al uvjeren sam cca 4.5kg sigurno, dimenzijama stane u backpack ako cu negdje ici na put s njom, tako da moze samnom gore u avion 😃
Konzola nakon cca 15tak sati rada je hladna, fanovi tihi, disk drive se naravno cuje (standard), joystick lezi dobro u ruci, taj adaptive trigger meni bas i ne sjeda(barem ne igrajuci spidermana) no mozda je stvar navike. UI mi trebalo neko vrijeme da se naviknem,generalno jako zadovoljan i vrijedi svakog eura, steta sto mi nije proslo vise konzola sto sam narucio al ajd bit ce prilike....
Postoji i par losih strana koje su mi se danas dogodilo...pa krenimo:
- instalirao sam igre manual copy(nisam cekao da plejka instalira igre sa diska), jutros me docekao prazan ssd bez igara( saznao da je neki bug u pitanju)
2.igrajuci spidermana konzola se zamrzla, joystick nije reagirao, pritiskom na power button konzola je ispustala cudan zvuk, nakon toga sam odlucio bit seljak pa sam stisnuo eject button da vidim sto ce biti, no kako nije bilo reakcije,opet sam stistnuo power button te mi tada konzola nije ispustila nikakvi zvuk i nakon 5 sekundi se pocela gasit.
Nakon te scene sam ostavio nekih minutu da se "ohladi" sto god da se desavalo s konzolom te upalio na power button te je konzola osla u rebuild i nakon toga sam nastavio igrat kao da se nije nista desilo.
3.kako sam manualno instalirao igre, htio sam iskoristit one activity kartice koje mi nisu bile dostupne, tj nisu bile prikazane dok kad je plejka sama instalirala igru, odjednom su i te kartice bile vidljive i mogu sam skakat iz activitiya u activity (moguc bug)
toliko zasad....