samurai82 Aj da bude sve uredu, jer me zabrinjavaju neke greske na konzoli, kao tipa, da se ne moze upaliti, ili da se smrzne i resetira.. to je stvarno ozbiljno sranje, i zao mi je tih ljudi koji imaju te probleme.. Uzas
KruxZhlajfa prema IGN zgleda da nisu. https://www.ign.com/articles/ps5-gets-system-update-to-improve-performance EDIT: doduše vjerojatno još testiraju sve što je bilo problematično, al queue bug zgleda da nije fixan.
AbelKOsMos Sutra stize plejka. To jest posle ponoci, al za mene je to isti dan 🙂 Ovo je prvi put da bilo koju konzolu uzimam day one....kakve sam srece eksplodirace po prvom ukljucivanju.
Chaky AbelKOsMos ....kakve sam srece eksplodirace po prvom ukljucivanju. Toga se svi bojimo, jer sigurno nema "reklamacijskih" komada.
AbelKOsMos Chaky A videcemo. Ja se stvarno ne secam kad mi je zadnji put konzola riknula (PS2 negde davno). Al na kraju....sta je tu je, tehnika....moze riknut kad joj se oce 🙂
samurai82 Bilo bi i kod nas sutra, da nasi ne uvode svakojake blagdane.. Mislim, sve je to uredu, ali mi smo drzava koja ima najvise blagdana.. Ocito da previse radimo 😃
someone Imam info da je ovaj blagdan uveden samo da napravi kašnjenje kod isporuke PS5 konzola. Slijedeće godine ukidaju blagdan.
Raziel Za nas koji nismo naručili konzole ni u prvom ni u drugom krugu, evo prave stvari https://www.thegamer.com/ps5-simulator-unboxing/?utm_source=TG-FB-P&utm_medium=Social-Distribution&utm_campaign=TG-FB-P&fbclid=IwAR1lRQM2A5tpBNprxkmzpLCK8U9cHEKuhnrmdRVFa8YpMY6tPzA97jJ1AGE
Flipper Ako šalju GLSom PS5, a mislim da je Tuhy rekao da da, onda je u petak kod nas. Meni isto došao mail da šalju sutra. 🙂 Dobro da u petak radim prvu.
PS2MASTER Flipper Ako šalju GLSom PS5, a mislim da je Tuhy rekao da da, onda je u petak kod nas. Od petka ti pise u mailu, ne u petak. Znaci od petka pa nadalje. Onda sijecanj na kraju
Prika Ma ja sam negdje tamo daleko daleko...ako dodje u petak to ce bit senzacija...ne znam je li voze i subotom,ako ne onda ponedjeljak. To bi bilo dobro u slucaju @PS2MASTER jer bi onda mogo na kolinje ovaj tjedan 😃😃
Miro Prika gls ne radi subotom tako da ako ne dodu mozes poci do njih kod mene budu oko 14h u svojem sjedištu pa mozeš onda preuzeti tamo ako ne dode. Mail i meni stigao tako da u petak igramo
samurai82 Salju GLSom , i sutra gls preuzima posiljku, tako da je kod tebe u petak 🙂... a mozda ju i dobijes u petak 🙂
Prika Miro onda kad dodje ili cu se zaletit...inace i ja sam razmisljao kao i ti i opalio pouzece...dok ja nadjem karticu bio bi u 6. Krugu
Miro Prika Ako ne dobijes do 14h leti do njih i nadaj se da je tamo a da nisu stigli doniti to ti je jedina sansa. Ja san jucer svog šofera pita kad je kod mene pa je reka oko 8ipo tako samo čekanje. Uzeti ču dan slobodno na poslu i to je to, jedino sto mali da nece u vrtić pa neznan koliko ce mi dati igrati. Kaze žena da ga odvedem u vrtić i igram u miru ali necu jer biti če mu sa 4g to doživljaj raspakirati i spajati samnom možda i nesto što če se sićati cili život pa nek uživa. Neko zbilja kako nam se godine krecu jer vidin da se veselimo više nego mala dica. Ja san na 37g