Tuhy Tzereen Znam i vjeruj mi, provjeraval sam stalno dal će se to moć izvest, al nažalost neće. Em korona, em ne vjerujem da bi se moglo / stiglo sve ishendlat, pogotovo zbog te neradne srijede.
ante-sb Tuhy Al niš od toga, išlo se narudžbu po narudžbu, po vremena naručivanja, preveliko je ovo da bi se ikog zajebalo 😉 Da nije praznika, većina bi imala konzolu već 19-og. Ovako, jbga, Nije mi jasno zasto ne salju onda sutra i dolazi svima u cetvrtak
KruxZhlajfa Tuhy A onaj famozni "dokument snimljen" znači da je narudžba u obradi i da se čeka na isporuku. jel postoji status nakon toga? Meni još uvijek stoji taj status za preorder igara kaj su stigle odavno 😂
wooddiebone KruxZhlajfa Instar nema iste termine za to, ali "Dokument snimljen" bi po mom poznavanju Luceeda značilo da je skucan račun i da je konzola za tu narudžbu praktički nepovratno rezervirana. Kucanje računa je moguće samo kad se artikl pojavi na stanju skladišta, ne nužno fizički nego kad ga nabava ili tko je već u SD za to zadužen unese u skladište, a unosi se točan broj artikala koji stiže od dobavljača, tako da sve narudžbe koje imaju taj status bi trebale biti u četvrtak isporučene kurirskoj službi i u Petak/Ponedjeljak dostavljene, ovisno o uvjetima dostave.
Nightyx Što se tice dualsensea ne svidja mi se sto su tipke prozirne (sa tom vrstom plastike), vise bi volio da su matirane, jer vec vidim kako ce nakon duzeg igranja prsti kliziti preko gumbova, pogtovo onima koji inace imaju problema sa znojenjem ruku...
wooddiebone Nightyx samurai82 Meni je to problem estetike. Boje tih tipki su meni vrlo važan element Playstation vizualnog identiteta. A znojni prsti bi sklizali i sa matiranih tipki. Ta plastika se zasjaji kroz 2 tjedna igre.
samurai82 Meni se dosta znoje ruke, i nadam se da necu imati problema s tim.. ali budemo vidjeli jos 🙂
Nightyx Chaky također, ali prvenstveno mislim na desnu stranu, jer cemo nemilosrdno stiskati te tipke satima, mislim da bi neki lagani grip dobrodosao, jer ovo ce biti ko po tankom ledu nakon duzeg igranja, barem mi se tako cini, ali vidit cemo
Chaky @Fenix Imas jos uvijek PS4? Da li mogu biti ukljucena oba uredaja PS4 i PS5 na isti Account na istoj mrezi. Da li baca kakvo upozorenje? Da li si probao pokrenuti istu MP igru u isto vrijeme? Tipa COD, Rocket League, Fortnite, ili bilo sta drugo sto imas s MP?
PS2MASTER Dosao OFW za PS5. Mozda ispravlja bugove. @Fenix Ajde testirat za nas. Bolje da tebi vrisne PS5 nek nama koji dobivamo u petak