Miro Ma da i ja to govorin demoni če mi tribati barem 15 dana za završiti a onda dolazi Immortal Fenix koji me iskreno jako zanima više i od Assassina i Moralesa. Ako on podbaci sa recenzijama onda lako iuzeti nešto drugo
Miro buz Pa da to i ja pretpostavljan, aj nije sad prestrasno skup 350kn ali nije ni jeftin za desetak sati igre. Mislin da ce definitivno biti samo demoni
Deadwalker weky Samo pozitiva. Al' ne kužim hejt - možeš kupiti samo kontroler i razmišljati o bogatoj next-gen launch ponudi igara skroz do proljeća.
resident_evil Pretužno je to da su konzole dijelili kvazi gamerima-youtuberima. Koji nisu ni bili u planu kad je izašao PS/PS2. A mi koji smo spremni platiti, ne možemo kupiti konzolu 🙁
Flipper resident_evil Pretužno je to da su konzole dijelili kvazi youtuberima. Spavaš li mirno @Fenixče?!!!111
Nightyx resident_evil spremni platiti? Ja platio prije vise od mjesec dana i nisam ni u planu da ju dobijem (2. krug u SD) Edit: nikakve rate i slicno, u cijelosti odjednom
escoban resident_evil jbg youtuberi i influenceri su danasnje zvjezde i mogu ti jako pomoc u plasiranju proizvoda to je mozda tuzno al tako je ! Pratim malo takve stvari i dosta se novaca vrti u tim vodama ljudi si gradu „karjere“ sa fake pratiteljma/likovima/streamovima/klikovima dok nenavucu i prave pratitelje apsulutni „fake it till u make it „je danas u diru
Heat Jel vama jasno da AMD u isto vrijeme izbacuje PS5, Xbox Series, Ryzen 5000 seriju i Radeon 6000 seriju, a sve to radi TSMC koji neće povećavati kapacitet 7nm-a jer bi im bio ogroman gubitak.
chono7 Heat jel tebi jasno da ljude ovdje boli kuki za "Xbox Series, Ryzen 5000 seriju i Radeon 6000 seriju" 😃 😃