Deadwalker To je taj vrhunski launch nove generacije konzola bez konzole. No možeš kupiti kontroler. Jebeno.
Nightyx escoban mislim da ce ih natiskat za bozic pa makar bez procesora bili, nevjerujem da ce to propustit
Chaky @Fenix Ako si pokretao koju disk PS4 igru (koja ima free upgrade na PS5), da li provjerava disk samo kod pokretanja igre ili i dok igras?
pravednik gusterko Lik laže, bezobraznu mu... Mogu screenshot maila kaj je meni pisao, prednaručio sam 18.09.2020. Još nek tele 2 zajebe pa ću sve poslati u krasni ku.
lars82 pravednik Jesi dobio kakav mail ili info od Tele 2? nadam se da će slat čim dobe na skladište isto kako znaju radit sa pre-orderima telefona.
PS2MASTER Zero Ona reklama odprije mjesec 2 kak idu po moru, po pustinji pa let u svemir, pa kroz svemir, samo na hrv. Istrazivanje nam je u DNK, bla, bla...
Nightyx PS2MASTER cemu reklama kad nemos ni kupit konzolu, bacanje novaca na marketing na nesto sto ne stignu ni proizvest
Miro Što ste na kraju uzeli od igri? Ja ču demone ali gledan što bi još uz to. Miles Morales me vuče ali Spiderman na ps4 nisan završija jer mi je bija dosadan pa se mislin bili uzeo igru. I još mi ostaje Assassin koji isto tako vuče me ali me strah da če biti dosadan ko odiseja Evo gledan recenzije i mislin se
Chaky Miro Nisam nista dok ne dode PS5. Samo bi me bolilo oko srca da me igra gleda s police, a PS5 tek na godinu dode. Prema napisanom je bolje da se drzis Demon Soulsa, a ove dvije pricekas popust.
pravednik lars82 Za sada ništa. Nabijem ih sve uglavnom. Tak ti je kada konzole dijeliš okolo za nagradne igre, daješ influencerima i portalima koji iskaču iz paštete. Pitam se gdje je tu računica i koliko mi zapravo pretplatimo konzolu? Da financiramo njihove gluposti.
Nightyx Upravo citam o ps5 konzolama u svijetu i hroa ljudi ga vec ima, cak se ni ne brinu hice ga imat ili ne, a i kazu da ce trgovine konstanto osvjezavat zalihe (svakih 2 tjedna i manje), mislim da ce ova pomutnja puno brze zavrsit oko dostupnosti nego sto se prica kod nas gdje jos nije ni lansiran, a onda ga nece kupiti samo oni koji ne mogu financijski....
Chaky Nightyx Ajoj ne znam da ce kod nas biti svakih 2tj. Mislim super, ako bude, ali tesko mi je to povjerovat. Miro Ma nemoj bit lud. Ako ti Spajdi i Vikinzi nisu napeti pricekaj Bozic. Za mj dana ce vec na prvi popust