AbelKOsMos Sinoc je i nama stigao mail oko preuzimanja konzole. Ponudjene su nam 3 opcije. Mozemo izabrati midnight delivery, znaci konzola ce biti dostavljena izmedju ponoci i tri sata izjutra, izmedju 18og I 19 og (i to naplacuju 15 evra) Svi koju su pri kupovini izabrali normalnu dostavu dobice konzolu 19og ili 20og ( predpostavljam da idu po redosledu narudzbi) I na kraju svi koji su izabrali pick up bice kontaktirani i bice im dodeljen time slot za podizanje konzole. Tako da u sredu sa posla idem malo ranije kuci i cekam tu ponocnu dostavu. Danas mi je javljeno da Spiderman stize sutra u moje ruke, a kao i uvek ocekujem da ce i ostale ige biti dostavljene pre dolaska same konzole. Pitanje je samo kako cu ja tako razjeban u cetvrtak otici na posao 🙂
KruxZhlajfa Tuhy nah dpd je ipak dostavio nekakav drugi paket. Al gdje pišu ti datumi? Meni u narudžbi niš ne piše za dostavu 😭
Tuhy wooddiebone kad vidim Luceed zlo mi bude hahahahaha Luceed se mrzi po defaultu 😆 KruxZhlajfa Uglavnom, igre su od 12.11. raspoložive za kupnju, to sam htio reć. One kojima je taj dan D1. Ko i periferija (Dualsense, kamere, daljinski, charger). Sad, jbga, dal će tebi dostava kasnit... 😪
KruxZhlajfa Tuhy nisam još dobio nikakav mail od GLS-a or smth tak da zgleda da će kasnit 😭 Sad ću još slat mail svaki dan jel dolazi konzola na vrijeme 😅
AbelKOsMos Hahaha vec danas dostavljaju igre neki, jebem ti kad evropa ceka na konzolu jos nedelju dana.
Icek Šta ili tko je Luceed? Nego, PS5 možebitno u startu ima problema sa eksternim hardovima? https://www.vg247.com/2020/11/11/ps5-died-youtuber/?fbclid=IwAR3EoYTOZDIvpmqoMyE0whxdS5A54DKOSmSEmPwWRaFW92Ys8eSqzFrUeWM Još sam na par mjesta zadnjih dana čitao da ljudima eksterni hardovi stvaraju probleme kad ih se pikne u plejku. Možda bi bilo zgodnu u startu izbjegavati tu praksu za PS4 igre. Just in case.
Solid_Snake Icek Luceed je ERP sistem preko kojeg firme mogu pratiti nabavu, skladište, prodaju, knjigovodstvo, financije itd...
wooddiebone Icek Šta ili tko je Luceed? ERP softver koji koiste neki naši retaileri poput Sancte, Instara, Linksa itd. Dosta moćan softver, al ko je radio u njemu umre iznutra kad čuje to ime.
buz Luceed je ERP sustav, odnosno enterprise resource planing. Basically program u kojem pratiš cijeli poslovni sustav, zalihe, narudžbe i svašta nešto. Nisam ga koristio, ali sigurno vam @wooddiebone i @Tuhy nije gori od onog kojeg sam ja u bivšoj firmi koristio. Ne sjećam se kak se zove, ali doslovno smo unutar Windowsa morali ući u nekakve virtualne Win95 (ne, ne šalim se) i onda ga tamo pokrenuti. Ugl, nije uopće imao GUI, sve je išlo preko tipkovnice sa shortcutovima (miš nije radio u programu) i grafički je izgledao kao blagajne u trgovini 90-ih ako se sjećate onda kad su tete upisivale ručno bar kod na tipkovnici. E to je bilo veselo koristit.
Deadwalker Brijem da će Tuhy tražiti Fenixa da mu isključi notifikacije na forumu negdje do proljeća.