resident_evil Tuhy Hoće li se pojaviti nove konzole na prodaju? Mislim sad za koji dan ili 19.11. ili tek za 2-3-4 tjedna?
Nexus resident_evil I mene zanima ova objava šta je SD objavila na Facebooku. Kao da ce se konzole moći naručiti 19.11.? Znači imati ce zalihe i za ove koji nisu prednarucili, ali prodaja je online. Barem sam ja tako shvatio. @Tuhy možeš li ti pojasniti?
Nightyx Nexus nadam se da cemo dobit i mi koji smo prednarucili u drugom krugu, ne mogu bit take pizde pa podijelit sve sto imaju day one prije nego nas namire :/
JoelDrake PS5 Will Support The Following Audio Formats: Dolby Digital (max 5.1ch) Dolby Digital Plus (max 7.1ch) Dolby TrueHD (max 7.1ch) DTS (max 5.1ch) DTS-HD High Resolution Audio (max 7.1ch) DTS-HD Master Audio (max 7.1ch) AAC (max 5.1ch) Linear PCM (max 7.1ch)
KruxZhlajfa Jeste dobili sms od DPD-a? Ja sam dobio sms za nekakvu pošiljku, brijem da šalju PS5 preordere za igre rano. Dapače kaže čak da bi trebalo doć prije 12..11. XD
fatamorgana KruxZhlajfa Mislim da SD šalje GLS-om, barem je meni sve dolazilo s njima do sada od SD. Jedino ako nisu promijenili..
Tuhy Zasad još ne znam. Mislim da apsolutno ništa od D1 prodaje kod nas, sve je to razgrabljeno u preorderima i naravno da se prvo namiruju oni. O točnim količinama, normalno, ne smijem 🙂 Za detalje, sve bude kroz ovih par dana, javljat ću vam 🤟
KruxZhlajfa fatamorgana i meni je dolazilo GLS-om, zato me iznenadio ovaj sms. Al niš dodatno ne vidim tamo. To be fair nekoliko paketa očekujem kroz ove pakete, maybe nisu PS5 igre, al to mi je nekak najlogičnije sada.
samurai82 Meni je od infomarka dosao mail za spidermana.. ali ja cu uzeti sve skupa, kada stigne i konzola, u iduci cetvrtak 🙂
pravednik Zanimljivo kako konzola nema, bitno da su dobili svi portali, vikend gameri i večernji list. Evo iskreno me zanima dal se te promo konzole vraćaju ili vam ostaju u trajnom vlasništvu?
master_x pravednik Haahhah,vikend gameri ! Ostaju u trajnom vlasništvu ako ih se dosta nahvali,a mora se budući da su džabe.
pravednik buz Ne, nego mi nije jasno da se dijeli šakom i kapom i to badava navodno a nema za kupce koji bi platili. Pun je youtube, ima ga svaki content kreator, samo čekam da ga dobiju Lidija Bačić i Tonči Huljić.
KruxZhlajfa False alarm za PS5 igre, ipak je drugi paket u pitanju. Ovo me zbunilo sa Sancte pa zabrijo da igre dolaze ☹️
pravednik Pa dobro nek daju meni jednog, tak i tak sam ga platio. Pisac je htio kazati da danas svaki vrag dobiva sve i svašta. Bitno da imaš neke followere, makar kupljene na instagramu. Izgubi se smisao nekako. Nekad su konzole dobili samo najveći "igrači" industrije.
KruxZhlajfa Tuhy nah dpd je ipak dostavio nekakav drugi paket. Al gdje pišu ti datumi? Meni u narudžbi niš ne piše za dostavu 😭