doctorfreak https://store.playstation.com/en-hr/product/EP6890-PPSA31177_00-0509013129930531 Dodana je fighting force kolekcija za 20€. Mislim da ništa brže u životu nisam kupio 🙂
briatore Jel zna netko da li negdje u HR ima neki shop/web drži PS5 Pro horizontalni prekrivač za prašinu?
Prika Je li vama playstation cijeli usporen,dugo mi treba za ucitati igru…za bilo sto…kad mi prijatelj ukljuci ps dodje mi obavijest ali pise another player…itd…bas je usporen…je li do mene ili je globalno?
Prika Sporije radi,otvara ikone…kad ulazim negdje treba mu duze da uđe…nije dugo ali je duze nego inace…nemoj mi samo rec da je otisa u kurac Igre vrti normalno…sve normalno igram
Prika Brijac Imam problema i sa psn-om… Ali vidi ovu sliku iznad…stisnem i treba mu 10-15 sekundi da izbaci avatare i imena prijatelja Sve ucitava sporo…ali kad udje onda pici…igre normalno igram
Picek Prika meni se jučer događala ista stvar, točno kao na slici. Također, nisam mogao napraviti update save file-a na cloud i zezao je PS Store. Očito je bilo nekih problema kod PS Networka.
Prika A nisam strucnjak…cinjenica je da sporije otvara aplikacije…je li ovo itko radio? Da li da pokusavam?
Flipper Prika Prika, meni danas generalno net radi sporo (HT optika). Jako sporo otvara stranice i ucitava. Obični YT video šteka.
tiqvan Stari moj samo napravi kaj sam ti linkao u videu. Kaj je tesko pratit korake? DNS server te jebe desilo mi se tak nest masu puta, prebaci iz automatik u ovo kaj ti u videu radi i sve ce profunkcionirat normalno. Nije sf ispratit tri koraka iz videa.
Prika tiqvan ne znam ciji si ni tko si ali veliko HVALA. Od sad si za mene doktor. Danas sam ga prvo otvorio pa usisa,pa sam ovaj korak od chat gpt-a napravio i na kraju ovaj tvoj i tvoj je sve rijesio…doslovno se isti tren vratio u normalu… Hvala prika
montoya Mislim da bude GT7 među prvima s tim upgradeom. Nije da mu treba, al bude. Uglavnom, super za Pro vlasnike.