Nightyx Flipper sve okrenuto naopako, nije ni cudo sto svi na kraju dobijemo zgužvane čoškove na kutijama
samurai82 Mislim, sve je to okej.. ja ponekad i bacim kutije, ali vecinu cuvam, jer ako prodam dalje, da imam citavu ambalazu.. Ali u zadnje vrijeme, znalo mi se desiti da bude nesto malo zguzvano sa strane..
Flipper Prva precenzija slušalica. Malo je šturo napisano po meni jer nije naveo lik kako zvuče u igrama, ali ih je dosta dosta nahvalio. Kaže da je zvuk čudo.
figo Flipper Prva precenzija slušalica. Malo je šturo napisano po meni jer nije naveo lik kako zvuče u igrama, ali ih je dosta dosta nahvalio. Kaže da je zvuk čudo. imam Sony Platinum 7.1 wireless koji već podržava 3D audio, jel moguće da su sad ove bijele bolje od Platinum edicije koje sam platio 170 eura?
Solid_Snake Zna li se možda ima li šanse i kod nas da se ova periferija ranije isporuči od planiranog datuma izlaska?
Nexus Solid_Snake Ja sam vidio na eKupi da isporučuju kamere, kontrolere i daljinske od 12.11. https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Gaming/Dodaci-za-igra%C4%87e-konzole/PS5-Dualsense-Kontroler-Preorder/p/EK000331391
samurai82 Ja nisam nista od dodataka uzimao, jer nemam bas love.. jedino sam uzeo novog spidermana, i to je to 🙂
Flipper samurai82 i ako imaš PS+ imat ćeš odmah PS Collection + Bugsnax + Astra koji dolazi instaliran na konzolu. 🙂
milicevic87 Tzereen Koji će to gušt biti s dualsense igrati igre tipa gran turismo. Na triggerima kad osjetiš da ti blokiraju kočnice ili proklizavaju kotače 🤤
Prika Gledam sad igre za PS5 i ima ih samo par bas za PS5,a npr. Fifa 21 koju bi npr. Uzeo pise ps4&ps5!? Je li to to,nisu radili posebno fifu za ps5?
buz Nisu doći će update za PS5 verziju koji kasni. Možeš je uzeti pa će se updateati na PS5 verziju, kad budu spremni.
Prika buz Znaci kad dobijem ps5 oko zelim kupiti igru ovo moram kupiti gdje pise ps4&ps5 i onda cekati nadogradnju za ps5? Padam s Marsa ali ne pratim svaki dan sve te novosti.. Opcenito pitam za sve te igre koje me budu zanimale a nisu rađene iskljucivo za ps5.
Nexus Prika Kada PS5 verzija bude dostupna, moći ćeš nju kupiti. Ovako možeš kupiti PS4 verziju, onda ćeš dobiti PS5 besplatno.
Prika Nexus Nema neki jedinstven datum za sve te igre koje ce se nadograditi? Znam da nema ali pitam. Tipa ako ps5 dolazi 19.11. Da te nadogradnje budu sve spremne do tad? Ili ako sam dobro uhvatio, moze se dogoditi da za tu fifu(amo je uzet za primjer) ne dodje nadogradnja a ps5 izađe i da je ne mogu igrat?