Sve sam pogasio. Ovi japanci nisu normalni. Iritantno u picku materinu

Koliko vidim Godfall ima velikih problema s kamerom, ali grafički je vrh stvarno

Šteta, ali ima da.

Pa je li moguće da neće pokazati UI... to je to?? 😆 Koje sranje

Ali koliko vidim svi luduju na kontroler. Možda je stvarno dobro izvedena ta haptička vibracija

Flipper

Dengeki: "[...] what was shocking to me this time was how quiet the fan was. There must have been many people who were curious about this. It was so quiet!"

They also note that they couldn't take a look at the PS5 OS or use the Create button

Podržavam tihi rad i temperaturu.
    Mada pazi, znaš da Sony stavlja Nidec i Delta ventilatore.
    Neznam kako bude sa PS5.

wooddiebone Pa ok ja se prvi neslazem sa tim sta su SpiderMan i pogotovo Horizon crossgen igre jer bi volio da se rade sa punim fokusom na nextgen verziji . Pogotovo nakon sta su govorili u najavama da vjeruju u generacije i sl. Za Demons Souls nisam nigdi procita da ce izac i za PS4. No opet launch day line up je po meni sve samo ne loš i puno bolji nego kad je PS4 izasao ! A sta se tice crossgen naslova nadam da je Horizon zadnja velika exluziva koja ce izac na PS4 i da se GOW radi sa full fokusom za PS5 !

To je to!

Konačno liquid metal umjesto klasične termalne paste što je skuplje.
    Svaka čast.

Također heatsink je ogroman i ulijeva povjerenje tihog rada i efikasnog hlađenja. Vidim ima i manjih heatsinka na matičnoj, ovaj put su pazili na svaki detalj.

Također je user friendly i ima sakupljače prašine pa korisnik može sam usisati uređaj. Zaista su me iznenadili.

Elegantno sklopljeno, no zar nije trebala konzola imati vapor chamber?

Pošto je blower fan očito ne.

Nije baš puno efikasnije, vapor chamber je dobra stvar stvar na smartphoneu ovdje je na količinu/veličinu ipak skuplje u odnosu na zaradu.

Gledaj, boli me k kakvo je hlađenje ako mi bude tih i relativno ok i da ne pada CPU/GPU clock na max opterećenju.

PS5 u divljini na oko 4 minute u videu?

7 dana kasnije

herc
    Za sada osim PiP opcije koja je fenomenalna, ništa spektakularno.

Svih 5 tipova NvME SSD će ić u PS5.