Flipper thanks Flipp. Brijem da ću cancelirat Cyberpunk onda. A igrat Valhallu kak spada.

Fakat ne kužim kak mi je to promaklo...

Pa to je mapa koju dobiješ uz bilo koje fizičko izdanje igre, a predstavlja mapu igre. 🙂 Jasno da se tu ne vidi tona uličica, cestica i svega što će igra imati. @wooddiebone

Flipper prava PS5 verzija da. Moći ćeš igrati PS4 verziju preko BC-a PS5 konzole, ali nema nekog upgrejda.

Ček ček ček...ako kupim PS4 verziju na PS5 ću igrat PS4 verziju ili pravu PS5 verziju?

Icek Ćek ćek ćek...ako kupim PS4 verziju na PS5 ću igrat PS4 verziju ili pravu PS5 verziju?

Igrat ćeš PS4 verziju na PS5 dok ne dođe 2021. next-gen patch. 🙂 Bit će besplatna nadogradnja, ali tek iduće godine.

Flipper
        Ma za taj patch...dakle kupim PS4 verziju i kad dođe patch igram pravu PS5 verziju? Jer si me prethodnim postom malo zbuinio...

@Icek Da. Ja ću pričekati da izađe ta patchirana.

Flipper
        Jasno mi je. Od tud ju i znam jer je bila prikazana uz promo materijale za fizičku kopiju još fakat davno.
        Ne znam od kud sad ideja da je to leak.

A i dosta je misleading napisati da je procurila cijela mapa kad se uopće ne radi o mapi iz igre.
        Cijela mapa podrazumijeva screenshot mape iz igre.

wooddiebone Cek zasto je kriminalno los ? Bilo je gore kad je PS4 izasao ! Imas Demons Souls i SpiderMan kao velike exluzive dayone , onaj Littlebig planet + sve ostale multiplatform igre ala AC FIfa i Sl. ima se masu za igrat Dayone . A kad je PS4 izasao bio je samo Killzone i Knack + Multiplatfom igre

sta se tice CP-a ceka se PS5 verzija !

wooddiebone Jasno mi je. Od tud ju i znam jer je bila prikazana uz promo materijale za fizičku kopiju još fakat davno.
            Ne znam od kud sad ideja da je to leak.

A i dosta je misleading napisati da je procurila cijela mapa kad se uopće ne radi o mapi iz igre.
            Cijela mapa podrazumijeva screenshot mape iz igre.

Woodie, sad si i mene zbunio. 😃 Kako nije mapa iz igre? Mapa igre? 😃

@Icek pa da, ali dok ne dođe patch ti i dalje igraš PS4 verziju na PS5. 😃

Flipper
              Pa napisao si iscurila kompletna Cyberpunk 2077 mapa.

Iz tog naslova se da zaključiti da ću kad kliknem vidjeti kompletnu mapu iz igre, a ne artističku interpretaciju Night Citya koja dolazi uz fizičko izdanje.

escoban
              Spider-man je PS4 igra.
              Demon Souls samp još moraju najavit na PS4.
              Al ajde da ne odlazimo tu u offtopic, ako hoćeš odgovori mi u prikladnoj temi sa quoteom.

fensisuperstar ma imamo Valhallu za koju će trebati jedno 3-4 tjedna laganim tempom. Pa Godfall, Spooder-Man, Demon's Solus pa čak i Sackboy.
                A probat će se i next gen verzija Destinya 🤣

CP2077 u miru kad izađe next gen verzija.

Ali je stvarno nevjerojatno da ja nisam do sad skužio da neće bit Cyberpunka sad za next gen konzole.

fensisuperstar Zato sad imaš sina, jer ne se ne možeš malo suzdržati, a da ne prsneš.

Vidim da se vijesti o Cyberpunku pozorno prate. Ajde da se i nije komentiralo kako su ovi iz CDPR kraljevi jer ustvari daju besplatno remaster za next gen.

Ok, ovo je "iscurilo" jos prije 2 godine, ali ajde...

Zanimljivo kako CDPR daje nextgen upgrade igre besplano, dok drugi to naplacuju koliko ono? 70, 80 eura? 😃

@fensisuperstar Iskreno, jedva čekam ovo igrat, ali pošto je backlog ogroman isplati mi se pričekati za najbolje iskustvo igranja. Vjerujem da će brzo taj patch. U prvoj polovici 2021. svakako.

buz od same pomisli zamalo da nisam opet poprskao sve.
                  Treba mi pomoć!

Nema šanse da bih izdržao čekati do sljedeće godine. Toliko se čeka i čeka i onda još, ma da ne bi. 😂

Jel se zna uopće da li će se moć igrat ps4 verzija na ps5 pa se upali onaj boost?

Kikiller moći će se igrati. Jedino što ne znam hoće li i kakav će boost imati. 🙂