Iscurila kompletna Cyberpunk 2077 mapa
Pa to je mapa koju dobiješ uz bilo koje fizičko izdanje igre, a predstavlja mapu igre. Jasno da se tu ne vidi tona uličica, cestica i svega što će igra imati. @wooddiebone
Flipper
Jasno mi je. Od tud ju i znam jer je bila prikazana uz promo materijale za fizičku kopiju još fakat davno.
Ne znam od kud sad ideja da je to leak.
A i dosta je misleading napisati da je procurila cijela mapa kad se uopće ne radi o mapi iz igre.
Cijela mapa podrazumijeva screenshot mape iz igre.
- Uređivano
wooddiebone Cek zasto je kriminalno los ? Bilo je gore kad je PS4 izasao ! Imas Demons Souls i SpiderMan kao velike exluzive dayone , onaj Littlebig planet + sve ostale multiplatform igre ala AC FIfa i Sl. ima se masu za igrat Dayone . A kad je PS4 izasao bio je samo Killzone i Knack + Multiplatfom igre
sta se tice CP-a ceka se PS5 verzija !
wooddiebone Jasno mi je. Od tud ju i znam jer je bila prikazana uz promo materijale za fizičku kopiju još fakat davno.
Ne znam od kud sad ideja da je to leak.A i dosta je misleading napisati da je procurila cijela mapa kad se uopće ne radi o mapi iz igre.
Cijela mapa podrazumijeva screenshot mape iz igre.
Woodie, sad si i mene zbunio. Kako nije mapa iz igre? Mapa igre?
@Icek pa da, ali dok ne dođe patch ti i dalje igraš PS4 verziju na PS5.
@buz ja ne bi mogao izdrzati. Iskreno ti velim
Flipper
Pa napisao si iscurila kompletna Cyberpunk 2077 mapa.
Iz tog naslova se da zaključiti da ću kad kliknem vidjeti kompletnu mapu iz igre, a ne artističku interpretaciju Night Citya koja dolazi uz fizičko izdanje.
escoban
Spider-man je PS4 igra.
Demon Souls samp još moraju najavit na PS4.
Al ajde da ne odlazimo tu u offtopic, ako hoćeš odgovori mi u prikladnoj temi sa quoteom.
- Uređivano
fensisuperstar ma imamo Valhallu za koju će trebati jedno 3-4 tjedna laganim tempom. Pa Godfall, Spooder-Man, Demon's Solus pa čak i Sackboy.
A probat će se i next gen verzija Destinya
CP2077 u miru kad izađe next gen verzija.
Ali je stvarno nevjerojatno da ja nisam do sad skužio da neće bit Cyberpunka sad za next gen konzole.
fensisuperstar Zato sad imaš sina, jer ne se ne možeš malo suzdržati, a da ne prsneš.
Vidim da se vijesti o Cyberpunku pozorno prate. Ajde da se i nije komentiralo kako su ovi iz CDPR kraljevi jer ustvari daju besplatno remaster za next gen.
Ok, ovo je "iscurilo" jos prije 2 godine, ali ajde...
Zanimljivo kako CDPR daje nextgen upgrade igre besplano, dok drugi to naplacuju koliko ono? 70, 80 eura?
@fensisuperstar Iskreno, jedva čekam ovo igrat, ali pošto je backlog ogroman isplati mi se pričekati za najbolje iskustvo igranja. Vjerujem da će brzo taj patch. U prvoj polovici 2021. svakako.
buz od same pomisli zamalo da nisam opet poprskao sve.
Treba mi pomoć!
Nema šanse da bih izdržao čekati do sljedeće godine. Toliko se čeka i čeka i onda još, ma da ne bi.
Jel se zna uopće da li će se moć igrat ps4 verzija na ps5 pa se upali onaj boost?