I meni je bilo tako prije par tjedana, a što je najbolje od svega speed test tj test povezivosti na plejci mi je davao normalne brzine. Ne znam da li je isto do HT-a, ali sam se također morao preko moba ulogirati u discord ponovno ponekad i po dva puta dnevno.

Evo ja sam probao s promjenom DNS, i sve je isto. Brzinu na plejci mjerim na 350 Mbit/s, ali evo jedan gigabajt update skida 40 min, MP ne igriv

Da li trebam postavit staticnu IP adresu? Nat type mi je 2

Kod mene je statična IP adresa, probao sve…i opet isto. Skidanje ne ide.

Probajte s Cloudfare DNS-om:

1.1.1.1
1.0.0.1

Ali buduci da ste svi na HT, vjerujem da HT ima neki problem s routeanjem do PSN-a. To se već događalo. Karikiram, umjesto da do servera u Njemackoj ide direktno, ovaj rutira preko Australije. Događalo se već, ali ja vam ne mogu pomoći jer nije moja domena. Kontaktirajte SZK i neka eskaliraju, netko će pogledat

Meni na magicnetu isto plejka trokira. Na xboxu potegne full brzinu. Izgleda da je onda do psn-a.

Fenix joj sad si me sjetio davnih dana kada sam bio na HT-u sam imao major problema sa dobivanjem stabilne konekcije sa PSN-om da igram online. Nikako dobit Type 2 NAT Type. Al ok tada je i PSN bio u puno gorem stanju nego danas (ne da je dobar danas, al bio je mnogo mnogo gori)

Ja sam uspio rijesit tako da sam ručno prebacio u postavkma PS-a i pod DNS upisao 8.8.8.8 i 8.8.4.4

14 dana kasnije

Genesis Mislim da je 350 eura realna cijena. Na Njuškalu ih ima dosta. Slim koji je noviji se prodaje za 400 eura.

StarFox_N gledam da se rijesim svog starog modela jer skuplja prasinu, a lik koji je obecao da ce kupit imao neku situaciju pa je morao odustati

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

Za 350 već slimovi idu, 350 za stari fat bez garancije je jackpot.

Kakve jesu te explore slušalice, jel koristi netko?

• Uređivano

Kikiller Ja, za tu cijenu su odlicne. Jedino jos nisu rjesili problem sta se povremeno odlogiraju od PSa sta zna biti jako iritantno.

Edit: Sry ti mislis na one male, te nemam ali vjerovatno isto imaju problem odlogiranja kao i ove overear sluse