KruxZhlajfa

Evo dokazao si da se možeš kandidirat za bilo koju političku poziciju.

Flipper Neka nađu taj originalni post i udare downvote.

Evo mu 💩 pa nek si misli…

1 / 2

Jel ko radio datatransfer? Sad sam napravio i nije mi pribacili igre, sad neznam jesam sta krivo stisa ili to pribaciva samo saveove?

escoban ja sam obrisao igre s interne memorije jer su na njoj bile igre s diska, na 1tb nvme u konzoli sam sve ostavio i samo prebacio stick te na vanjskom 2tb nvme gdje su ps4 igre sam samo ubo u ps5pro i sve igre su mi opet dostupne 🙂

odradjeno preko data transfera sto se tice accountova, save fileovi itd te je to sve imalo oko 20GB i trebalo mu dobrih 20tak min da prebaci….da sam igre prebacivao vjerujem da bih do sutra cekao da se osposobi konzola 🤣

Genesis Sad sam skuzio, on u pozadini prebaciva igre i dopusti ti prckat po meniju.Ali opet upravu si ko ima dobar internet neka napravi transfer saveova a igre jednostavno neka skine sa storea mislim da je to puno brza opcija. Nista ja sam sad stuckan i cekam dase pribace igre…

Ide li itko prema Zadru da vidi di je taj kamion jeli je krenuo iz like?

Genesis Jel ima opcija da prebacim sve OSIM igara? Ili je 1 klik pa prebacuje sve što imaš?

Flipper

A vec gledan vesselfinder za posao sto mi je jos dodati i kamione u cirkulaciju.

Idemoooo

Dobio jos jednog za ispriku

Hvala Sancta

Miro

Ne javljaš ništa 2h, da ti se nije guma probušila putem kući hehe

Znaci ako nekom pocne skakat error kod data transfera, brisanje kompletnog media libraryja (pics, videos) je rijesio problem.

Bio sam spreman zapalit obje konzole.