Čini se da se rasprodalo sve osim Edge-a od Anniversary edicija u Sancti!

Sad ste me bacili u dilemu.

Obzirom da mi je plejka počela ispuštavi zvukove kvrckanja plastike dok se zagrijava, što je jasan znak da joj je vrijeme za čiščenje od prašine, kontam se da li da je očistim ili ostavim dok ne izdahne. Jer jedino što bi me natjeralo da uzmem Pro bio bi razlog da se ovoj trenutnoj nešto desi.

Ili nemoj očistit, prodaj i uzmi Pro

E svaka čast onima koji su ugrabili Pro i 30th anniversary edition, očekujem puno slika kad dođe!

Nemam srca prodat ovu, odlično mi koristi sve ove godine, i trenutno ne vidim nekog razloga da je mijenjam.

Remastere mi se ne da ponovo prelaziti.

Ne treba ti Pro, pusti ove nagovarače.

Pro se uglavnom rasprodao tako da smo pali na testu ili prošli ovisno tko gleda na to tako da ćemo vjerojatno pojesti govno s PS6 koji će koštati 1000+€, a tko zna, možda ni kontroler ne dobijemo u paketu.

Kako je ono bilo sve do jučer? "Nema šanse da kupim, jebote cijena ovo-ono"

Di je PS2MASTER da vam kaže kako serete ko foke Ha-Ha-Ha

Flipper čekaj Brico, nisi valjda kupio PS5 Pro?

Naravno da ne, gledao sam uzeti ovaj Pro Anniversary jer sve to za 1100€ stvarno nije bilo puno, ali nisam ugrabio.

Uzeo sam Slim Anniversary u Sancti.

Poserem im se na konzolu. Znali su sta ce bit, sta nisu mogli dovoljno primjeraka napravit da svi koji zele mogu doc do svoga, ili ne znam, napravit da se moze kupit samo na kakvom sajtu s logiranjem psn accounta starog bar 10 godina, sta ja znam. Nisu krivi ti preprodavaci, toga je uvik bilo za vise manje sve, kriv je jedino sony, krasna im je 30ta godisnjica, prije bi krepa nego uzeja taj edition nakon ovog sta vidim ova dva dana

Blitz

To se zove suvremeni marketing, hype, hype…nema više Limited Edicije ali ima obicni Pro po "nižoj" cijeni od Anniversary verzije…i tako se Pro nastavi dobro prodavati sa novom-cijenom™ te se tako lakše podigne cijena PS6 a raja prica o inflaciji😁

Ok je sve to skup, ko želi nek kupi a zašto radit ražanj kad je zec još u šumi. Što ako dođe opet neka nova korona preko noći i sjebe ekonomiju i tržište i zaustavi kolo te se neće isporučivati.

Ok dobit ćete nazad novce. Šta nije bolje onda pričekat da se stvari dogode i onda tek u akciju.

Neće nikud pobjeć PS5pro. Kao što nije ni PS5, doduše u počecima je bio ko suho zlato a sad ga ima na bacanje.

Ako netko traži PS5 Pro kupit na rate, ima na ekupi.hr. Kod njih je cijena 849e, ali uz kod BON60 padne na 789e i ide na 24 rate