escoban

To se zove good guy sony

Iliti ga for the players

Haha kakav gangbang rade korisnicima. Strava, sustav je sam po sebi tesko smece, nije radio uopce par mjeseci i sad jos smanjuju period koliko vrijede bodovi i nema ih vise za renewale. Bas onak jadno.

18 dana kasnije

Išao danas isprobavati disc drive na PS5 i sad đubre izbacuje disk svaki put (prethodno to nije bio slučaj).Ha-Ha-Ha Možda ima veze što je nedavno bio premještan zbog renovacije sobe, uglavnom konačno da nešto proradi umjesto da se samo pokvari, kako to inače bude.

KruxZhlajfa istodobno na PC-u i PS5 ili?

Astro ima baznu stanicu koja ide USB-om u PC ili u PS5. Onda na njoj biraš PS ili PC mode. U isto vrijeme na obje platforme - A50 kojeg osobno imam, ne ide (moram prespajat baznu stanicu). Sluške nemaju Bluetooth, samo tu wireless stanicu.

@prayer jesu to možda kasnije doradili?

foggy

Sad ta bazna stanica ima utor za PS5, Xbox i PC pa sve spajaš na nju i onda gumbom na slušalici mijenjaš input. U biti stanica ti radi kao fancy HDMI switch, i da, ima i bluetooth sada 😂

prayer Znači uranio sam par godina 🙂 E odlično, onda je ovo best buy jer sluške imaju genijalan software i firmware gdje možeš skidat presete EQ-a za igre, filmove, čuda… I onda staviš na sluške par komada i klikom na njima na jednoj strani mijenjaš samo. Bolesno nešto, a sad uz ovo što si naveo definitivno vrijedno. Ali i jako skupo, ako idete u tom smjeru.

foggy

Ma ja sam probao praktički pa sve rangove, imao sam Nova Pro Wireless od 300€ i slušale su bile zbilja jako dobre, ali za 100€ ekstra i kad još staviš pre-set sa njihovog software-a dobiješ zvuk minimalno duplo bolji od Nova Pro. Skupe jesu, ali uz količinu feature-a, studio level mikrofonom, odličnom baterijom i fantastičnim zvukom jednostavno nema ništa bolje.

prayer Slažem se. Ja sam debelo isplatio ulog, koristim sluške za posao, igranje, nekad mjuzu… Stvarno su top. I uhu jako ugodne. Imam ih valjda 6 godina već, jastučići na ušima i dalje skoro mint. Baterija dugo dura, istina, iako ja metnem na stanicu uvijek jer mi je nekako navika. Stvarno su dobar ulog.

Evo zbog ovih jebovjetrova i @Genesis -a sad je disk drive duplo skuplji i nedostupan.

Ma ja mislim da su to skalpercici vecinom pouzimali, ako je tako, nadam se da ce im se obit o glavu 🙂