HideooKoojima AAA igre su postale sve na isti kalup, kao da gledaš akcijske filmove svaki dan, zabavne su i pustiš mozak na pašu ali ti nakon nekog vremena dojadi. Indie igre su po meni jedine koje rade ikakvu inovaciju u gaming svijetu i znaju biti daleko zabavnije nego većina AAA igara. Probaj se prema tome orijentirati jer ih ima masu koje su izuzetno dobre.

Prije godinu i pol sam na ekupi platio digital verziju 3600 s dodatnim Dualsense-om. I dalje jeftinije od te pristojne cijene + uz tu pristojnu cijenu se ne dobije dodatni Dualsense 😆

Genesis Pokazes mi gdje kod nas ima jeftnije od 600eur za disc i 500eur za digital?

darkfenix

Lega, nitko nikog ne prisiljava da kupuje u Sancti.

Javio sam da je stiglo, javio sam cijene koje su napokon donekle unormalene u odnosu na one s bundleovima. Ako ju ti sa Amazona možeš nabavit za 550 (ako nije ona caka s porezom), mirno ti more i sretna kupovina.

Ovo je po meni sasvim pristojna cijena, pogotovo ako se plaća odjednom (569€ ispadne u tom slučaju). Mene sasvim sigurno ne vrijeđa tvoje suprotno mišljenje, samo se ne slažem sa njim jer standardno pretjeruješ.

Nema sanse da je sa Amazona ta cijena, ja sad stavio u kosaricu i kada odes na checkout ispada 665eura sa dostavom u Zg! Disk verzija sa GOW

Tuhy Ja pretjerujem ili tvoji poslodavci? Pazi ovo 720e za PSVR2 u SD, ja uzeo u Medi Marktu u Svici za 650 fr isti bundle…tko onda pretjeruje?

darkfenix

Umjesto da bezveze napadaš čovjeka koje je samo dao info kojeg možeš koristit ili ignorirat ja ti preporučam da uvoziš iz švicarske i preprodaješ. Jedva čekam da u darkfenix gamingu kupim konzolu 20% jeftinije nego u bilo kojem drugom shopu.

ikral Ne bi covjek vjerovao koliko je elektronika jeftinija kod njih nego kod nas…

prayer hoćeš reć da ne želiš igrati DESTRUCTION ALLSTARS!!!! najbolju igru u povijeti univerzuma, i k tome fifa xxmmccii sa nasmiješenim mbapeom na naslovnici

ekupi ih također ima dostupno bez bundle-a

Ja sam PS2 platio 4444 kn a tada je prosječna plaća bila nekih 5500 kn dok je danas po istoj cijeni PS5 i prosječna plaća 7600 kn

Nije konzola ni skupa, vrhunska je, igre su skupe.

deathwish hoćeš reć da ne želiš igrati Knack najbolju igru u povijeti univerzuma, i k tome fifa xxmmccii sa nasmiješenim mbapeom na naslovnici

FTFY

Knack je jedini razlog zašto je Sony uopće implementirao backwards compatibility, morali su ljude upoznati sa dubokim lore-om te likovima. Mehanike su isto takav vrlo bitan element igre te Sony s pravom smatra da se prve dvije igre moraju savladati kako bi se ljudi jednog dana mogli uopće usuditi pomisliti odigrati Knack 3 na Playstation 5 te Playstation 6 (igra će biti cross-gen koja će implementirati najbolje od najboljeg haptićkog podražaja te super brzog SSD-a jer svi znaju da brzi SSD=više FPS-a).

UNAS u Šveckoj, UNAS u Švicarskoj, UNAS u Njemačkoj. Dajte ljudi.

darkfenix

Pričam o ponovo dostupnoj "goloj" PS5 konzoli i njenoj cijeni, ne o VR2. I dalje smatram da je tvoja reakcija pretjerana, jer mi je sa ovakvim stanjem u državi (veliki pdv, inflacija, poskupljenja…) poprilično nerealno očekivati cijenu ispod 530€ (4000 kn) kak bi ti očito htio.

Svi bi mi htjeli proć što jeftinije, kupovinom "vani" se vjerojatno i može, al Sancta kao i sve druge kompanije radi sa ciljem ostvarivanja profita. Da su cijene PS5 bundleova, pa možda i VR dvojke dosta velike, jesu.

Da je cijena konzole bez igara u paketu pretjerana, ne, nije.

Flipper Gdje sam ja napisao unas u Svicarskoj?!

Umjesto da mi se rugas pametnij bi ti bilo da si posao nadjes sto prije, i to po mogucnosti u Svicarskoj…ti kao da si zaboravio da ti dijete uskoro dolazi..😊

darkfenix Umjesto da mi se rugas pametnij bi ti bilo da si posao nadjes sto prije, i to po mogucnosti u Svicarskoj…ti kao da si zaboravio da ti dijete uskoro dolazi.

Napisao bih ti svašta i jesam, ali bolje ne. Tvoj komentar dovoljno govori o tebi.

darkfenix tebe sam prije samo pola sata upozorio da smanjiš agresivu prema drugim članovima foruma. I to po enti put.