prayer Kako za 630e? Meni je cijelo vrijeme pokazivalo 560 sa igrom..besplatna postarina, kad stavim u kosaricu! Mozda je za Austriju druga cijena.

darkfenix Možda, baci si oko na svoj Amazon i provjeri ali su ovdje cijene sa njemačkog Amazona.

Ne kažem da je to u pitanju, ali piše da se porez može nadodati kod plaćanja

darkfenix

Na day 1 je konzola bila 4250 kn (564€), išlo je 10% na cash.

Sony je povećao cijenu za 50€. Ne vidim da ova cijena nešto drastično odskače. Na nju još ide 5% za gotovinu.

Ak se negdje nađe jeftinije, dapače, svatko je slobodan kupiti di mu je isplativije, bolje i lakše. Al ne znam kakvu cijenu ti očekuješ.

Picek

Izgleda da ne, trenutno ih još nema. Valjda bude od sutra il sljedećeg refresha weba.

U poslovnici se može normalno platit, ide zasad isporuka sa vp-a. Od sredine tjedna budu valjda i po dućanima odmah.

Tuhy

Hvala na obavjesti, baš razmišljam zadnje vrijeme da bi mogao uzet, ovo je došlo kao naručeno.

Platio sam disc verziju 510€ na launchu. 🥶

Mene više brine što u zadnje vrijeme nema nikakvih kvalitetnih igrica neznam šta sam dobro zadnje odigrao nije ni problem platiti da ima nešto kvalitetno kada se sjetim PS3 , a tek me muka uhvati PS2 …..

Sve neka sranja izbacivanju ništa inovativno i kada inovativno bude onda ga moj imenjak usere…..

Skoro zaboravio da je GOT top igra dok je GOW Kme kme ….

Malo sam dobrih odluka u životu donio, ali kupnja PS5 na launchu jedna je od najboljih.

Filip, 77 godina.

Tuhy Gle njega, on se nadje uvrijedjen sto bi ja htio normalnu cijenu od 550 eura ili ovu sa slike sta sam stavio sa GOW…kako se sam usudim,jel..🤣

HideooKoojima AAA igre su postale sve na isti kalup, kao da gledaš akcijske filmove svaki dan, zabavne su i pustiš mozak na pašu ali ti nakon nekog vremena dojadi. Indie igre su po meni jedine koje rade ikakvu inovaciju u gaming svijetu i znaju biti daleko zabavnije nego većina AAA igara. Probaj se prema tome orijentirati jer ih ima masu koje su izuzetno dobre.

Prije godinu i pol sam na ekupi platio digital verziju 3600 s dodatnim Dualsense-om. I dalje jeftinije od te pristojne cijene + uz tu pristojnu cijenu se ne dobije dodatni Dualsense 😆

Genesis Pokazes mi gdje kod nas ima jeftnije od 600eur za disc i 500eur za digital?

darkfenix

Lega, nitko nikog ne prisiljava da kupuje u Sancti.

Javio sam da je stiglo, javio sam cijene koje su napokon donekle unormalene u odnosu na one s bundleovima. Ako ju ti sa Amazona možeš nabavit za 550 (ako nije ona caka s porezom), mirno ti more i sretna kupovina.

Ovo je po meni sasvim pristojna cijena, pogotovo ako se plaća odjednom (569€ ispadne u tom slučaju). Mene sasvim sigurno ne vrijeđa tvoje suprotno mišljenje, samo se ne slažem sa njim jer standardno pretjeruješ.

Nema sanse da je sa Amazona ta cijena, ja sad stavio u kosaricu i kada odes na checkout ispada 665eura sa dostavom u Zg! Disk verzija sa GOW

Tuhy Ja pretjerujem ili tvoji poslodavci? Pazi ovo 720e za PSVR2 u SD, ja uzeo u Medi Marktu u Svici za 650 fr isti bundle…tko onda pretjeruje?

darkfenix

Umjesto da bezveze napadaš čovjeka koje je samo dao info kojeg možeš koristit ili ignorirat ja ti preporučam da uvoziš iz švicarske i preprodaješ. Jedva čekam da u darkfenix gamingu kupim konzolu 20% jeftinije nego u bilo kojem drugom shopu.