PlayStation 5
Ne kažem da je to u pitanju, ali piše da se porez može nadodati kod plaćanja
Na day 1 je konzola bila 4250 kn (564€), išlo je 10% na cash.
Sony je povećao cijenu za 50€. Ne vidim da ova cijena nešto drastično odskače. Na nju još ide 5% za gotovinu.
Ak se negdje nađe jeftinije, dapače, svatko je slobodan kupiti di mu je isplativije, bolje i lakše. Al ne znam kakvu cijenu ti očekuješ.
Izgleda da ne, trenutno ih još nema. Valjda bude od sutra il sljedećeg refresha weba.
U poslovnici se može normalno platit, ide zasad isporuka sa vp-a. Od sredine tjedna budu valjda i po dućanima odmah.
- Uređivano
Platio sam disc verziju 510€ na launchu.
- Uređivano
Mene više brine što u zadnje vrijeme nema nikakvih kvalitetnih igrica neznam šta sam dobro zadnje odigrao nije ni problem platiti da ima nešto kvalitetno kada se sjetim PS3 , a tek me muka uhvati PS2 …..
Sve neka sranja izbacivanju ništa inovativno i kada inovativno bude onda ga moj imenjak usere…..
Skoro zaboravio da je GOT top igra dok je GOW Kme kme ….
- Uređivano
Malo sam dobrih odluka u životu donio, ali kupnja PS5 na launchu jedna je od najboljih.
Filip, 77 godina.
- Uređivano
HideooKoojima AAA igre su postale sve na isti kalup, kao da gledaš akcijske filmove svaki dan, zabavne su i pustiš mozak na pašu ali ti nakon nekog vremena dojadi. Indie igre su po meni jedine koje rade ikakvu inovaciju u gaming svijetu i znaju biti daleko zabavnije nego većina AAA igara. Probaj se prema tome orijentirati jer ih ima masu koje su izuzetno dobre.
- Uređivano
Prije godinu i pol sam na ekupi platio digital verziju 3600 s dodatnim Dualsense-om. I dalje jeftinije od te pristojne cijene + uz tu pristojnu cijenu se ne dobije dodatni Dualsense
- Uređivano
Lega, nitko nikog ne prisiljava da kupuje u Sancti.
Javio sam da je stiglo, javio sam cijene koje su napokon donekle unormalene u odnosu na one s bundleovima. Ako ju ti sa Amazona možeš nabavit za 550 (ako nije ona caka s porezom), mirno ti more i sretna kupovina.
Ovo je po meni sasvim pristojna cijena, pogotovo ako se plaća odjednom (569€ ispadne u tom slučaju). Mene sasvim sigurno ne vrijeđa tvoje suprotno mišljenje, samo se ne slažem sa njim jer standardno pretjeruješ.
Nema sanse da je sa Amazona ta cijena, ja sad stavio u kosaricu i kada odes na checkout ispada 665eura sa dostavom u Zg! Disk verzija sa GOW