Wow. U moru glupih i beskorisnih ideja, ova kotira posebno visoko.

Nadasve kontradiktorno, pogotovo kad ti dođe prazna kutija za disk.

Jel mi netko moze dat preporuku za bezicnu tipkovnicu, kupio sam sbox-ovu al mi ju nije zeljelo povezat.

Netrebam ju za nis posebno nego samo da u igri mogu napisat kaj treba.

Tnx

Kaj nije to vec potvrdeno , da ce izdati PS5 sa optickim citacem koji se moze izvaditi/zamijeniti ?

bosscorelli nije službeno potvrđeno. A Henderson više ne zna što spinat za svoj site. Naravno da će Sony reći da je svaka godina "jako važna" za njegovu konzolu

escoban Javi za godinu dana kako stoje gljive. Makar sudeći po onom što si čini mi se baš ti pisao, ići će to i ranije na servis i zamjenu.

Zero dok Sony i SD caste sa novim gljivama i kontrolerima/garancijama ja zadovoljan 😂

escoban Da, problem je što kad istekne garancija. S obzirom na razmjer reklamacija, valjda smo dosad svi slali kontrolere na popravak, osim one ekipe što upali konzolu svaku prijestupnu godinu. Skoro isti scenarij kao s prvim X360 serijama konzole…roba s greškom.🤣

Zero i ovako neprigledavaju kad je garancija prikraju odes kazes da nevalja kontroler i dobijes novi 😂

prayer trebao bi raditi preko jeftinih bluetooth adaptera

escoban i ovako neprigledavaju kad je garancija prikraju odes kazes da nevalja kontroler i dobijes novi 😂

Ako ti ne žele dati, pozoveš inspekciju.

Znam da je ovaj gore post sprdancija na Brijača i moj post ne ide nikog posebno, al Sancta nije dužna mijenjati kontrolere na licu mjesta i ta praksa je čisto izlaženje ljudima u susret.

Ako je netko sumnjiv i ako mi se često pojavljuje sa istom reklamacijom, ima bahat stav i vidim da me mulja, imam puno pravo zaprimit joy i poslat ga kolegama na Jankomir da ga testiraju, bez direktne zamjene u poslovnici.

Ako je kontroler ispravan, vraća se kupcu.

Mislim, svjesni smo svi da ekipa mulja i da se često mijenjaju ispravni kontroleri za nove, ali nije problem odradit zamjenu ako si normalan… al s guštom ću odjebat svakog ko mi se dođe pravit pametan.

Budu li ovi charging stationi ikad na nekakvim akcijama?