@Tuhy znaš li ti nešto oko produljenog jamstva?

godinu dana jamstva je stvarno malo za takav komad tehnike...

Po zakonu jamstvo bi trebalo trajat 2 god. Sijecam se kad sam radio u jednoj trgovini da smo dobili mail iz uprave o novom zakonu di moramo dat garanciju na sve 2 god, e sad vecina trgovina to ne prakticira ali vjerujem ako se malo zagrize da bi se dalo sredit u slucaju kvara.
Ugl zanima me dali je netko dobio nekakvu obavijest od Tcoma u vezi isporuke osim one da krecu danas.

Dop3 Svaki iphone do sada je imao jamstvo godinu dana, kako ovdje, tako i u svijetu, mislim da se tesko na to moze utjecati, jer jamstvo jamči proizvođač, a ne država

Nightyx moj iphone s amazona (uk) je imao 2 godine, iako apple daje godinu, amazon je na moje pitanje u vezi jamstva odgovorio da je to nebitno i da su oni duzni zbog eu zakona osigurati mi i tu drugu godinu.

i slao sam ga na servis, sve uredno proslo.

Dop3 meni se napokon promjenio status na t-com stranici, sad je “u dostavi” ali nisam dobio jos nikakvu poruku od hp expressa tako da se ni ne nadam da cu danas dobiti konzolu

Kak onda ps4,ps5 u Sloveniji imaju 24 mjeseca jamstvo?

Koliko znam EU zakoni nalažu 2 god.

samurai82 Čestitam samurai, bio si mi potpora u vrijeme isčekivanja, a sada si pizda sa ps5 ko i svi ostali koji su ga dobili 😃 slmse ofc, uzivaj, moj ce stici vjerojatno u 12. mj

Jel netko pustio day one patcheve? Jel uber sporo ili ide ok? Nemrem od posla ukopčat u telku i pustit patcheve, nadam se da neće dugo skidat patcheve 😃

KruxZhlajfa Meni je sporo išlo, ali moj internet je spor. No, ja sam je dobio na launch day tak da vama neće bit problema danas sa serverima. Dan poslije launcha.