DarkPunisher

Da li ti rade Cloud Flight na PS5? Moje Stingerice su pocele zajebavati i imam problema da mi zvuk radi samo na desnoj sluski pa gledam kaj se nudi jos na trzistu.

Ovi iz GLS-a i ostalih dostavnih tvrtki nakon ovoga sa PS5 će imat duševne boli. Masovno će se lijećit. Hehe! Pogledajte pod kakvom su žurbom i stresom.

1 / 2
    Ali glavno da je djedica dobio svoj primjerak plejke. Ajmoooooo djedice!

Stingerice su zicane i prije sam imao problema na DS4 da mi je znala samo jedna sluska raditi ali sad na Dualsense nemrem nikak to namjestit da mi zvuk ide na obje sluske jer ne ocito problem u 3.5mm jacku na sluskama. Htio sam uzeti Pulse 3D ali s obzirom da nema na stanju odluka je pala na Cloud Flight...sve dok nisam procitao da ne rade na PS5. Pa me zanima kad probas da vidis da li rade.

Jebalo mater, ja 9 paleta robe raspakiravam umjesto da dam otkaz

Posrani Links mi sad javlja da nisu poslali jos narudzbu tj da overseas nije jos preuzeo paket a kad sam ih jucer pitao dali mogu doci preuzeti kod njih rekli su da je posiljka poslana, koja usrana firma nikad vise nista od njih ne uzimam...

Ima gdje za kupit produljeno jamstvo za peticu? Ne nalazim nigdje.. mislim da je inace rok 90 dana od kupnje konzole da se aktivira to jamstvo

doctorfreak

Ja sam imao problem na PS4 s time isto. Dosta iritira kad se pojavi ali nije konstantno bilo.

Nexus Onda sam pogrijesio rok al znam da je bio neki.
        Ak je tak, vjerojatno bude se pojavilo u toku godinu dana.

@Tuhy znaš li ti nešto oko produljenog jamstva?

godinu dana jamstva je stvarno malo za takav komad tehnike...

Po zakonu jamstvo bi trebalo trajat 2 god. Sijecam se kad sam radio u jednoj trgovini da smo dobili mail iz uprave o novom zakonu di moramo dat garanciju na sve 2 god, e sad vecina trgovina to ne prakticira ali vjerujem ako se malo zagrize da bi se dalo sredit u slucaju kvara.
          Ugl zanima me dali je netko dobio nekakvu obavijest od Tcoma u vezi isporuke osim one da krecu danas.