Genesis Nisam ni ja, nije mi nikad bila interesantna.

TITANXIS Nisam ni znao, ali THX! btw ovih 100 funti je teski preokret ovog ps5 izdanja 🤣

WalesGolfMadrid evo ovako su mi odgovorili: "Poštovani, hvala na upitu, PlayStation 5 DE je prodan još u prednarudžbama prije više od mjesec dana i nije dostupan za narudžbu, informacije možete pratiti na linku Https://www.sanctabullshit.hr/nikojikuracnepiše, unaprijed hvala.

EDIT: čak su malo skrenuli sa teme, jer moje je pitanje bilo kad cu dobiti svoj prednaruceni i placeni primjerak, a ne da zelim opet narucivati, toliko o usluzi

Meni na GLS još stoji da paket putuje prema finalnom parcelnom mjestu. 😀 Mogao bi on i danas ne doći.

Flipper meni isto piše, još držim nadu. Poruka obično dođe do 9 ujutro 😅

Stigao mi je SMS i e-mail confirmation od GLS-a prije 10 minuta. The game is on! \o/

Stigao SMS, dostava između 8:30 i 11:30. 🤩

Nisam ovoliko čekao prokleti SMS od kad smo pisali sa T9 na mobitelima 😂

Gls-u će skočit dionice danas, jbtw 😃😆

Ja otišao u gls taman iskrcavali kamion i punilo kombije. 😁😁
        Nije mi se dalo čekat sms

Ja dobio SMS u 7:25, dostava izmedu 8 i 11.

Gls ce uskoro doci a misto je spremno

Kak su glupi ovi iz GLS-a, sta mi dostavljaju PS5 dok spavam jos. Najgori dostavljaci na svijetu. Mislim da na njihovoj stranici nisam smio napisat poruku: "hitno dostavite PS5 ili rezem vrat vam". Barem bi spavao u miru. Nebi zvonili. Kad sam se pojavio na vratima u gacama, ostavio je PS5 i zbrisao. Ne znam zasto, htio mu samo zahvalit