Jel vam teško što ne igrate na launch day?

I na PS4 i na PS aplikaciji se sada vidi distinkcija na čemu se ko igra. Možete vidjeti tko je već nabavio NeXT gen.

Mboopi7 I evo update, paket je predan GLS-u u 16:17 znaci sutra stize sigurno.

Jep, takodjer i meni se azurirao status

buz Ne,vi ste testeri za nas koji čemo kupit nove revizije PS5 konzole kasnije.Strpljen-spašen.

Miro Bez brige, uzet cu i ja pro, kao sto sam play 4 pro 😛

Miro Ja čekam PS5 Pro verziju ako treba,nema sile.PS4 Pro još uvijek dobro služi a kupio sam ga 2017 god.Dakle nikad ne kupujem niti jednu konzolu Day One.Imam svoje razloge.

Ja sam uzeo original play 4 day one, i play pro day one.. NIKADA problema s tim konzolama, tako da nista to ne znaci, da bi te konzole mogle riknuti i sl.. Sve ovisi o nekoj seriji modela, i sl.. Ali meni nikada nisu ove moje konzole davale neke greske...

Prvi dojmovi fantasticno jedino kaj ne znam kak se konzola gasi prek kontrolera. Di mi je tu quick menu lol

Steta sto moram ici sad ali kad se vratim biti ce podesavanja barem 1h vremena kako @buz kaze.

someone Naučio sam, lagano stisneš PS gumb i otvori se dole traka i skroz desno je za gašenje izbornik. 😄 Ja sam ga stiskao i držao iz navike kao idiot.

Mboopi7 ma zanimalo me samo oce li bit u nas jer je podrska za spotify krenula u lito ako se ne varan Nightyx i nisu, ja i prijatelj smo ima 2 tjedna poslali mail ja cak 2 puta, tribalo im je dan da odgovore s copy paste odgovorom da se nezna datum, a njemu su odgovorili da nista od ove godine za digital verziju koju je on uzea, uglavnom u njih se nezna ko pije ko plaća, sramota je da se ne mogu nekakvim statusom oglasit vezano za sve prednarudzbe, cak su obrisali post na fejsu od par tjedana vezano za danas, razumijem da su pretrpani pitanjima al trebaju se izjasnit, ovo sta su danas napravili je sramota, da nisu mogli nekim statusom rec u koju uru ce pustit preorder za one koji nisu kao mi uspili prije, al tako je kad drze monopol pa mogu sta oce, nadan se samo da mi u 2 krugu dobivamo za koji tjedan ako ovi danas dobijaju u 12om vjv krajem

• [deleted]

Kakvo je stanje s t-comom? Da li postoji šansa da sutra plejka stigne? 😔

WalesGolfMadrid Ma znam, ali kazem svakako bi ga trebao moci nabaviti za svoju konzolu i onda se spojiti normalno, bez obzira jel ga ima kod nas u PSN Storeu ili ne 😄

• [deleted]

samurai82 znaci ako cemo biti sretni bit ce u ponedjeljak najranije 😣

Ovo čekanje me ubija.

[deleted] upravo tako.. ja svoju idem podici sutra u infomark.. a ova od necaka je iz t-coma, pa se nadam da ce mu stici u pon-uto.

Kaj je bilo sa ovim dizajnom jeli to trebao biti izgled novog playstationa ili nešto drugo?