HideooKoojima Dobar dan , Znači tražim nekog kome mogu uplatiti na račun novce pa da mi kupi PS5 na eKupi , s fora je u tome da mora imati ZABA karticu jer ostvarim 10 % ako se plati navedenom karticom. Kozola + igre + ps plus iznos 5200 kn pa s popustom ispadnemo ako se ne varam 4680kuna. Važno mi je da je OSOBA POUZDANA i naravno prvo ja uplatim novce na račun pa se tek tada kupi konzola ! https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Gaming/Konzole/PlayStation-5-%2B-Ratchet-%26-Clank-Rift-Apart-PS5-%2B-Destruction-AllStars-PS5-%2B-Playstation-Plus-Card-365/p/EK000398347 Ako je netko voljan i ima karticu ZABA neka se javi u BOX 😊 Hvala
Nexus Što nema ZABA onu "poklon karticu" za jednokratnu upotrebu gdje možeš uplatiti XY iznos i to kao pokloniti nekome? Možeš na taj način i to ti je najpouzdaniji način. Edit: taman provjerio, ništa...prestali su s prodajom tih kartica. Šteta.
HideooKoojima Nexus Hvala btw . Već su se javila dva korisnika @pravednik i @Mustinjo za uslugu nabavke ps5 😊 Ima dobrih duša i lijepo je vidjeti na forumu dobre duše😊
HideooKoojima Mustinjo Nisam ni znao za to dok mi korisnik @pravednik nije rekao ali hvala i tebi ... P.S bome fina ušteda 😘