Tzereen yakuza_stinger jer sam franc halefizikakapelaminazikovski, aka vitez od kisele štrudle. Edit: btw, dobro je u biti ovo pitanje jer baš pokazuje kak se uvijek čudimo kad neko nešto brani ili ima dobro mišljenje, ali pljuvanje i hejtanje je ok 🤣
Sorcerer Icek Splatoon je nintendova igra, a evo ti slike da vidiš šta je to točno. DokeV je na neki način podsjeća i na Splatoon
Icek Sorcerer Znam za Splatoon, igrah ga. Zato mi je malo i čudna usporedba, pošto me u biti Splatoon asocira na cartoonish splash shooting. Ma kako god, DOkeV je čudo <3
Sorcerer Icek Na par stranih portala sam našao da pišu da je igra kombinacija Pokemona i Splatoona pošto ih je podsjetilo na te igre
renda Mene po nicemu ne podsjeca na splatoon kojeg sam presel, ali nicemu, vise me podsjeca na ff15 po toj nekoj vibri svijeta i ekipici
maverick Sorcerer podsjeca zbog palete boja. Ali igre vise ne smiju ni podsjecati na Nintendo-ove jer odmah je i to Problem.
Icek maverick podsjeca zbog palete boja. Ali igre vise ne smiju ni podsjecati na Nintendo-ove jer odmah je i to Problem. Baš suprotno. Ukoliko artom i šarenilom podsjećaju na Nintendo naslove, osim ako su očite i teške (ali loše i jeftine) kopije, asocijacija na Nintendo igre je samo plus.
yakuza_stinger Taman mi danas na pamet pala ova igra, i koliko vidim, na horizontu ništa novih infoa nema. A baš mi djeluje kao nešto što bi s guštom igrao pa makar bila i FTP odnosno vjerojatno PTW
yakuza_stinger Flipper to je samo music video lol, al ima nešto u ovom stilu kaj me privlači da bi igrao.