Sorcerer Developer: Pearl Abyss Izdavač: Pearl Abyss Žanr: Action - adventure Platforme: PC, PS4, PS5, XONE, XSX Datum izlaska: TBA
prayer Tzereen izgleda odlično no framerate je bio odvratan i u masu scena je vidljivo ispod 30 FPS-a. No side ipak je Alpha bila u pitanju tako da imaju vremena sve srediti 🙂
weky Zašto. Izgleda baš odlično. Hrpetina boja, particla, vatre, dima, vjetra... sve je pretjerano na najbolji mogući način. Baš fino next-genasto.
yakuza_stinger Pogledao trailer i baš super izgleda. Nadam se da neće podbacit kao, primjerice , Biomutant
foggy yakuza_stinger Nije on podbacio, fino se prodala. Kvalitetom je mrvicu ispod tsishime. Nisam opce za DokeV skuzio iz trailera da ima ikakve veze s pokemonima, vise da moram na nastavu i da kasnim
Tzereen yakuza_stinger jer sam franc halefizikakapelaminazikovski, aka vitez od kisele štrudle. Edit: btw, dobro je u biti ovo pitanje jer baš pokazuje kak se uvijek čudimo kad neko nešto brani ili ima dobro mišljenje, ali pljuvanje i hejtanje je ok 🤣
Sorcerer Icek Splatoon je nintendova igra, a evo ti slike da vidiš šta je to točno. DokeV je na neki način podsjeća i na Splatoon
Icek Sorcerer Znam za Splatoon, igrah ga. Zato mi je malo i čudna usporedba, pošto me u biti Splatoon asocira na cartoonish splash shooting. Ma kako god, DOkeV je čudo <3
Sorcerer Icek Na par stranih portala sam našao da pišu da je igra kombinacija Pokemona i Splatoona pošto ih je podsjetilo na te igre