Sorcerer Developer: Obsidian Entertainment Izdavač: Xbox Game Studios Žanr: RPG Platforme: PC, XSX Datum izlaska: TBA
Zero https://gamingbolt.com/the-outer-worlds-2-direct-announced-for-june-8th However, it offers hope that The Outer Worlds 2 will launch this year. Obsidian debuted its latest gameplay trailer at The Game Awards 2024 and touted the sci-fi RPG as being twice as big as the first game. There are new weapons, NPCs, and worlds to explore, and it looks to offer a notable visual jump (with ray traced reflections seemingly supported). Stay tuned for more details in June. The Outer Worlds 2 is coming to PS5, PC and Xbox Series X/S.
Sterlok 70 $ je 50% previsoka cijena, eventualno za stvarno vrhunsku multi igru koju igraš često barem par godina.
stitrek Sterlok 70 $ je 50% previsoka cijena, eventualno za stvarno vrhunsku multi igru koju igraš često barem par godina. AAA je naslov tako da su cijene najcesce od 60 do 80 dollara, isto je i kod Sony igara vec duze vremena…ako ti je puno za SP toliko novaca odigras full-demo™ verziju i kasnije cekas popust ili na Game Pass…The Outer Worlds je vrlo dobar serijal.
Deadwalker Zanimljivo. Bilo bi dobro da tako MS sreže cijene za ostatak svoje ponude jer je 80€ apsolutno pretjerano.
Flipper Ne kužim kako nema hajpa za ovu igru. Kud je Obsidian u pitanju, tu je već i prvi dio bio dobar, a ovaj će biti još i bolji. Ja jedva čekam. Igra se 100%.
Brijac Meni je prvi dio bio okeish, ali moram priznati da sam se pri kraju morao tjerati da igram tako da za ovo nema baš nekog hype-a. Možda se jednom odigra ako baš dobre ocjene dobije.