doktor1 master_x Da je igra 80 GB nema šanse da bi mi dozvolilo instalaciju tj preload jer sam imao na jednom SSDu slobodno cca 79 GB te sam tu stavio igru A znam da i to koliko traži slobodnog prostora na disku ne znači da je i sama igra toliko velika; npr Far Cry 6 traži 60GB, a igra je velika 40 GB. 60GB treba ako će se stavljati HD teksture.
master_x doktor1 Tako kažu oni koji znaju više i koji su već to igrali.A spominje se i Day One patch.Uskoro češ isprobat pa javi.
resident_evil DarkPunisher Možda mrvicu ali više mi smeta što ne možemo igrati sa svim likovima u bilo kojem trenutku.
DarkPunisher resident_evil da, bilo bi fora sa Draxom ih klat ali eto...valjda nisu tak dobre ocjene bezveze
weky resident_evil Možda mrvicu ali više mi smeta što ne možemo igrati sa svim likovima u bilo kojem trenutku. Gameplay dizajn i level dizajn su koncepirani da se igraju isključivo iz Quillove perspektive i igranje s drugim likovima ne bi funkcioniralo. Jako je dobro realizirano.
master_x doktor1 Eto.Viš da nije 39.5GB A nije niti prvobitnih 150Gb pa su smanjili na preporučenih 80GB .
doktor1 EDIT: 76 GB je igra velika. Dakle, treba 80 GB kao šta je rečeno... malo kasnije dojmovi iz igre...
Flipper Meni je zasad igra jako dobra. 🙂 Imam nekih 3 sata i pravi je gušt. Baš se vidi da je pravi AAA naslov.
weky Flipper Imam nekih 3 sata i pravi je gušt. Baš se vidi da je pravi AAA naslov. @Fenix Ne radi nam ovo. Opet Fifa.
doktor1 Odlično! Produkcijski top, voice acting je vrhunski kao i prezentacija koja je bomba! Pohvala na mnogo podesivih opcija kod odabira težine! Kretanje lika je odlično; ima težinu... Animacije kretanja naše ekipe su isto vrhunske.
Flipper Igrajte ovu igru. Stvarno valja. Kupujete smeća kao sto su FC6, CoDove i ne zavrsene Bf-ove, a ovo ce mnogi preskočiti iako ne znam zašto. Ovo je kao Tomb Raider ili Uncharted u Marvelom svijetu. Humor je odličan, likovi jako dobro okarakterizirani. Bas se osjeti kemija. Pravi uzitak od igre. Zasad.
Miro Flipper FC6 preko 50 sati igre i guštanja daleko najbolji FC do sad a ova igra je dobila odlicne ocijene i isto tako niti jedan video i gameplay me nije sa niceme kupio. Da su likovi ili glasovi od onih iz filmova mozda bi i razmislja ali ovako ne necu. Plesketanje po uskim hodicima nije nikad bija moj đir
viper89 Flipper Dovoljno je samo reci da je ovo igra od ekipe koja je radila Deus Ex HR i MD. Isti director, ista writerica, isti engine i hrpa drugih ljudi - naravno da je roba.
doktor1 Akcija postaje još bolja, ekipa je super, lokacije i dizajn su nešto najbolje ikad... U igri ima puno lorea o svemu; od lokacija, likova, predmeta itd... 10/10